Şimdi Ara

Utorrent Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler şöyle bir sıkıntı yaşıyorum utorent indirme yaparken pc kapatıp açtım misal %87 olan torenti kontrol ediyor tekrar tekrar. Yıllardır kullanırım normalde direk devam ederdi niye böyle anlamadım. 100gb bir veriyi 30 dk sürüyor ssdli sistemde.



  • Benimde başıma geldi, can sıkıcı bir hal almıştı, komple indirilen ve gönderiliyor konumuna geçen dosyalar için bile kontrol yapıyor ve uzun sürüyordu bilgisayarı açtığımda.

    Bilgisayarı kapatırken utorrent arka planda yada altta çalışıyor ve sen bilgisayarı kapatınca zorla kapatıyor utorrenti, büyük ihtimalle bir nevi hata kontrolü yapıyor.

    Bilgisayarı kapatmadan önce sistem tepsisinden sağ tıklayıp çıkış yapınca ve yeniden bilgisayarı açınca kontrol etmiyor, direk devam ediyor indirme veya göndermeye.
  • İndirme bittiğinde dosyalarınızın eksik ya da hatalı olmaması için kontrol ediliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    sıkıntı şu ben 10 yıldan fazladır kullandıgım program hiç böyle birşey yoktu anca anlık elektrik kesintisi vb durumlarda kapanırsa yapardı bunu şimdi her açtıgımda yapıyor. 50 60 gb için dakikalarca beklemek zorunda oluyoruz yokmu bunun bir yöntemi acaba.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Yazdım ya hocam yöntemi, sistem tepsisine gel bilgisayarı kapatmadan önce utorrent sağ tıkla çıkış yap yada utorrent dosya çıkış yap de, sonra bilgisayarı kapa, yeniden açtığında aynı yerden devam edecek bende de yoktu uzun yıllardır son zamanlarda olmaya başladı, benim çözüm yöntemin bu ayarlardan kontrollü kapatacak bir ayar bulamadım yada göremedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    dostum unutuyor insan onları yapmayı sürekli bununla uğraşılmaz ki durduk yere niye oldu bende anlamadım
  • 70 yıldır kullanıyorum ve utorrent i kapatmadan download ederken pc kapatırsan ya da reset atarsan %100 dosyaları kontrol eder. Dosya inerken önce durdurup sonra programı kapattıktan sonra isterse elektirik gitsin pc kapansın fln ne olursa olsun pc açıldıktan sonra kaldığı yerden devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.