Şimdi Ara

N7 Gününüz Kutlu Olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    İlk oyunu 2007 senesinde çıkan son oyunu ise 2017 senesinde çıkan oyun dünyasının en iyilerinden biri olan Mass Effect serisi için özel bir gündeyiz: N7 Günü. Bu özel günü Mass Effect hayranları zaten biliyordur ama bilmeyenler içim N7, Mass Effect evreni içerisinde Systems Alliance askeri olanların ulaşabileceği en üst rütbedir. İlk 3 oyunda ana karakterimiz olan Komutan Shepard'ın da sahibi olduğu rütbedir. 
     
    N7 günü yani November 7 (7 Kasım'da) birkaç yıldır kutlanıyor. 2007 yılında başlayan bu seri 3. oyunun sonu ve Andromeda'yı saymadığımız zaman BioWare'in yaptığı oyun dünyasının en iyi bilim kurgu oyunlarından birisi. Özellikle 2. oyunu ile çoğu oyuncunun kalbini kazanmıştır.
     
    Ayrıca bu N7 gününde geliştirici stüdyonun bir başka oyunu Anthem'e "Mass Effect" kostümleri eklendi. 
     
    Mass Effect serisinin en güzel yanı; Star Trek ve Doctor Who gibi dizilerde yeni gezegen keşfetme hissini bize yansıtıyor olması. Bunun dışında saf aksiyon sahneleri, karakter gelişimleri ve oyunun sonuna gerçekten etki eden arkadaşlık ilişkileri oyunu güzel kılan unsurlardan sadece birkaçı. 
     
    N7 gününüz kutlu olsun! Sizler de aşağıya en sevdiğiniz Mass Effect oyununu, yeni bir oyun gelirse beklentilerinizi ya da oyunların içinde en sevdiğiniz bölümleri yorumlara yamayı unutmayın.
     




  • Ne umutlarla başlamıştım ilk oyuna.. Çok ama çok sevmiştim. Sonra ikinci oyun çıktı zor bela kayıt dosyamı tanıtım girdim oyuna ve umutlarım zirve yaptı. 2 oyun çok çok daha iyidi. 3'te ise dedim hayal bile edemeyeceğim bir şey olacak :) Hayaller hayatlar. O kadar çöp bir yapımdı ki son oyun.. Her şey yaka paça sonu bile hadi hadi dercesine rezildi. Sonra bilmemne cut deyip ayrıntılı son vs hazırladılar ama o zaman anladım Bioware EA çatısı altında hiç bir şey yapamaz.. Andromeda tanıtımı ve çıkışına kadar zerre heyecan duymadım çünkü biliyordum olmayacak. Ama bu kadarını ben bile hayal etmemiştim. Sağ olsunlar seriyi bitirdiler :) Ve evet N7 günümüz kutlu olsun, kutlanacak yanı kaldı ise..
  • mass effect 3 extended versiyonda destroy secenler bilir shepard son sahnede nefes alarak enkazin altinda uyaniyordu. serisi hala o sondan devam ettirebilirler bence. keske gelse. andromedayi oynamadim bile shepard olmadigi icin. ya da yeni mass effect te shepard in akuze daki arkadaslarini kaybettigi yani ME1 in oncesini anlatan bir oyun yapabilirler. boyle oyunlar birdaha gelmeyecek sanirim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onrerol

    mass effect 3 extended versiyonda destroy secenler bilir shepard son sahnede nefes alarak enkazin altinda uyaniyordu. serisi hala o sondan devam ettirebilirler bence. keske gelse. andromedayi oynamadim bile shepard olmadigi icin. ya da yeni mass effect te shepard in akuze daki arkadaslarini kaybettigi yani ME1 in oncesini anlatan bir oyun yapabilirler. boyle oyunlar birdaha gelmeyecek sanirim.


    Gene çok yüksek Effective military strength gerekiyordu o son için. Aga bom boştu ilk çıktığında oyun, hastası olduğun seriden nefret edecek boyutta boştu.
  • Mass Effect 1-2 oyunlarını defalarca kez oynamışımdır. 3. oyunu ise bir türlü sevemedim, bir kez bitirip kapatmıştım. Andromeda’ya yarım saat dayanabildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel seriydi. İlk oyundan başlayarak save dosyalarını aktararak ilerledim. 2. oyun en güzeliydi. 3 te Shepard ın hikayesini sonlandırdılar. Ondan sonra andromeda diye alakasız bir oyun çıkardılar. Açıp bakmadım bile neye benziyor nasıl bir oyundur. Shepardın hikayesini devam ettirip mass effect 4 ü çıkarırlarsa beni cyberpunktan daha çok heyecanlandırırlar. Tabi miranda nında olması şartıyla.

    Oynamayanlara tavsiyemdir. Türkçe yamasıyla ilk oyundan başlayın save aktara aktaran son oyuna kadar gelin. Rpg severler kaçırmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle içine kendinizi kaptırıp dünyayı unuttuğunuz bir oyundu’ki.
    Takım toplama görevi ve ikna etme süreci. Gezegen keşfetme prop gönderme. Sinematik sahneler duygusal anlar ve o anları mükemmel destekleyen müzikleri. Hayatımın en’lerine giren bir seri oldu. Bugün yeni grafiklerle remake yada remaster gelse emin olun andromeda’dan daha fazla satmazsa. N7 ah ulan rıza......

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunların başlarında gelir kendisi. Üçlemenin tüm DLC paketleri ve ilavelerini alarak oynayıp bitirdim klasik versiyonlarına göre muazzam fark ediyor DLC'ler. Remastered versiyonunun kesinlikle çıkması gereken serilerden bir tanesidir ki, bilim-kurgu, fantastik serileri seven insanlar için mükemmel bir oyundur.

    Karakterler, atmosfer, evren ve hikaye inanılmaz derecede bağlıyor seni oyuna her defasında erkek karakter olup Liara'dan başka kimseyle aşk yaşayamıyordum Asılsız Adam'da ayrı bir karizma zaten. Üçlemenin zirvesi ise 2. seridir açık ve net.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.