Şimdi Ara

Exit 2020 festival

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Exit 2020 sirbistan(vizesiz) festival tarihleri bugun aciklandi.9-12 temmuz arasinda olacak.gecen sene gittim,birkac nedenden dolayi birdaha gitmem demistim ama simdi iyiki gitmisim diyorum.biletleri henuz n11 den satisa cikmadi ama otelimi bookingten bugun hemen rezervasyon yaptim.gecen seneyle ilgili birkac yorum yapip sorularinizi cevaplamaya hazirim.

    -gecen sene n11 dahilinde sunulan hostelde kaldim,hostel iyiydi ama konserlerin bulundugu yere 5km uzaktaydi,devamli taksi kullanmak zorunda kaldik.
    -konserler aksam 8 gibi basliyor,gece 12 gibi iyi djler vs calmaya basliyor ama en iyi djler sabah 7 gibi gunes dogarken cikiyor.sabah 9-10 gibi bitiyor.eger benim gibi erkenden dinlemeye baslarsaniz sabah olan iyi djleri hic bir zaman goremiyorsunuz :)
    -gecen sene 2 kisilik odada tanimadigim biriyle kaldim,yanima sagolsun cok kotu bir oda arkadasi dustu.iyi bir arkadasla gitmeye calisin :)
    -konser alaninda cok fazla sivrisinek var,off vs hazir edin.
    -konser alaninda sadece bira var ama fazla kafayi bulmamaya calisin cunku konser alani cok engebeli,ayikken bile yere dusersiniz.disarda tuna nehri kenarinda demlenebilir.

    Bu dedigim detaylar disinda keyifliydi,ozellikle mahmut orhan cikinca buyuk olay oldu.

    N11de 1 aya kalmaz biletler cikar.duruma gore bu sene ya sadece 4 gun konser girisi alirim yada ucak+konser seklinde ama dedigim gibi n11 in sundugu hostel 5km uzak ama o kafayla sabah zor geliyor.birde hostelin etrafinda hic birsey yok.devamli merkeze gidiyorsunuz.sehir merkezinde otel bulmaya calisin.

    Dedigim gibi sorularinizi yanitlamaya hazirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu arada havalimanindan konserin bulundugu sehir transferi 15 euro.genel fiyatlar euro yuksek olmasina ragmen turkiye ile ayni,yani sirbistan ucuz.

    Gecen sene full paket 2500tlye aldim bu senede erken alirsaniz 3500u gecmez diye dusunuyorum.oradada limitsiz eglenecem derseniz bir 3500 harcarsiniz.bu dedigim rakamlar ust rakamlar.bu sene benim planima gore 4000tl yi falan gecmicek benim icin.vizesiz yurtdisi festival vs gormek icin gayet uygun bir rakam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600den satisa cikti 4 gun festival bileti n11 de.otelede 700vermistim.

    Geriye bitek ucak kaldi,gecen seneden daha ucuza gececek benim icin toplamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.