Şimdi Ara

Çin Takvimi Bebek Cinsiyeti Nasıl Belirlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin Takvimi sitesi ile bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.
    Acaba bebeğim kız mı doğacak yoksa erkek mi?
    Milyonlarca insan doğacak çocuklarının cinsiyetini merak ediyor. Yıllardır Çin’de uygulanan bir cinsiyet belirleyici takvim olan Çin takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini önceden tahmin edebilirsiniz.

    Her anne –baba adayının olmazsa olması Çin takvimi şu ana kadar tutturduğu doğru tahminlerle bu güne kadar kullanılmayı hak ediyor.

    Bu takvim sadece ülkemizde değil tüm dünyada kullanılıyor. Eğlenceli olan ve %50 ihtimalle doğru verilere ulaşmanızı sağlayan Çin takvimi aslında iki esas veri üzerinde oturtulmuş esaslara göre çalışıyor. Bu esaslar hamile kalacak anne adayının yaşı ve aylar.
    18 yaşından başlanarak 45 yaşına kadar sıralanan bir sütun içinde anne yaşları yazılırken karşı tarafa da ay isimleri yerleştiriliyor. Hangi yaşta hangi ay hangi cinsiyetli çocuk dünyaya geleceğini tahmin eden Çin takvimine bakmadan hamile kalacağınız ayı seçmeyin!
    Dünyada geniş bir kullanım alanı olan Çin takviminde;
    Yaşınız 30 ise mart ve nisan ayında kız diğer tüm aylarda erkek evlat doğurma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Yine 21 yaşında bir anne adayı iseniz ocak ayı hariç diğer tüm aylarda doğuracağınız çocuğunuzun cinsiyeti Çin takvimine göre kız olacaktır.

    Anne adayı yaşını hesaplarken bazı özel kriterlere göre hesaplamalıdır. Örneğin yaşınızın 22 olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama yaşınız sitede belirtilen sisteme göre 23 tür.
    Hamile kalacağınız ayı belirlemeden önce sitedeki yaş belirleme kriterlerine dikkatle bakarak kesin yaşınızı belirtiniz. Daha sonra doğacak çocuğunuzun cinsiyetinin ne olacağına karar verdikten sonra Çin takvimine bakarak hangi ay hamile kalmak istediğinizi belirleyin!
    Oldukça eğlenceli bir bebek cinsiyet belirleme takvimi olan Çin takvimine https://cintakvimi.net sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

    Hani derler ya fala inanma ama falsız da kalma! İşte sizler de çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız Çin takvimine bakmadan hamile kalacağınız ayı seçmeyin diyoruz.
    Çin takvimi hakkında geniş bilgilere ulaşabileceğiniz site olan Çin Takvimi sitesi sizin bu merakınızı gidermek için açılmış bir sitedir.
    Rus takviminden daha gerçekçi olarak görülen Çin takviminin adı üstünde Çin’den buralara gelmesinde bir hikmet var deyip takvime göz atmanızı tavsiye ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 6 Kasım 2019; 19:9:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.