Şimdi Ara

Samsung taşınabilir kablosuz hızlı şarj cihazı ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu videomuzda Samsung'un hem kablosuz hem de kablolu olarak aynı anda iki farklı cihazı şarj etme desteğiyle öne çıkan hızlı şarj cihazını kutusundan çıkarıyor ve yakından bakıyoruz. 



  • Hocam güzel video ama kablosuz şarjı göremedim ?????>?

  • GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    videoyu izlediğine emin misin?

  • PhSyChO P kullanıcısına yanıt
    Samsung smart watch videosu vardı ne izlediğimi biliyorum şuan kablosuz şarj videosu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazı active 2 ile hediye etmişlerdi cok kullanisli ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel inceleme teşekkürler

  • Kablosu çok kısa olmuş, kendisini şarj ederken yer aratır.

  • Ben de internette kablosuz taşınabilir şarj cihazı ararken bunu bulup almıştım. Tek eksiği; arkadaşın da dediği gibi kablosunun çok kısa olması ama diğer cihazlarla karşılaştırıldığında bu bir dezavantaj sayılmaz. Çünkü ben tam 17 farklı markanın kablolu/ kablosuz cihazlarını denedim. Bunların arasında Kingshark gibi bilinmeyen markalar da vardı, Samsung gibi bilindikler de. Hatta yurtdışından Baseus bile getirtip denemişliğim var. %90’ ında kablolar bu şekilde kısa. Kalan %10’ luk kısmın kablo boyu tatmin edici olsa da, kendileri çöp. Adam yazmış cihazın üstüne 30000 Mah diye ama iPhone 8 Plus’ u toplasanız 2 kez tam şarj zor ediyor. Oysa bu cihaz full dolulukla iPhone 8 Plus’ u 0’ dan 100’ e bir kez, Teknosa Preo P2 akıllı teli 0’ dan 100’ e bir kez, Airpods 2’ kablosuz şarj kutusunu 0’ dan 100’ e bir kez ve i8 Plus’ u %80’ lere kadar bir kez tamamını tek dolumla şarj edebiliyor. Üstüne de cihazda hala 1 diş şarj kalıyor. Cihazın şarj göstergesi olması da her ne kadar sayısal gösterge olmasa da artısı. Fiyatı biraz tuzlu mu, ülkemiz şartlarına göre evet. Ama dandik cihaz alıp paranızı çöp edeceğinize imkanınız varsa bunu almanız daha mantıklı. Bu arada cihazı daha hızlı şarj etmek ve bir bakıma içinden çıkan kabloyu uzatmak istiyorsanız Samsung’ un kendi sitesindeki Usb-C adaptöründen satın alabilirsiniz. Müşteri temsilcisiyle bizzat görüştüm ve ürünün yanında 1mt’ lik Usb-C kabloyu da gönderdiklerini öğrendim. Yani adaptör kablosuyla birlikte satılıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevdar_1986 -- 3 Kasım 2019; 23:28:38 >




  • 3-4 aydir kullaniyorum urun cok guzel,fiyatta ozelliklere gore iyi 330 tl gibi fiyata almistim samsung magazadan,akilli saatimi kablosuz olarak sarj ediyorum,telefonu cok hizli etmiyor gibi geldi bana o yuzden kablo kullanrak yapiyorim o sekilde super tavsiye ederim en guzel yanida acil durumlarda kablo vs ihtiyac yok ve saatde twlefonda sarj oluyor kablosuz telefon note 9 bubarada saatde watch active

  • 3 aydır severek kullanıyorum. Kablosuz da hızlı şarj ediyor (Telefonum S7)

    Type-C kablosu evet çok kısa maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.