Şimdi Ara

Airties 5750 Wi-fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Airties 5750 modem aldım ikinci el. Sorunsuz çalışıyor ama tek bir sorunu var o da 2.4 ghz wifi ayarından hızı 300 mbps yaptığımda internetin kesilmesi sorunu. Yani internet var ama kablolu olarak bağlanınca internet var ama wifi ile bağlanınca internet yok girmiyor tekrardan hızı 300 den otomatiğe getirince sorunsuz internete giriyor. 300 yapma sebebim indirme yaparken 30 mbps hıza takılıp kalmasından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bilgisayarındaki yada telefonundaki alıcı 300 mbps yi desteklemiyor gibi geldi bana.

    sen modemi 300 e alınca modem 300 mbps den başka sinyal yaymıyor.
    doğal olarak alıcın bu hızı sağlayamadığından bağlanmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeki1981

    bilgisayarındaki yada telefonundaki alıcı 300 mbps yi desteklemiyor gibi geldi bana.

    sen modemi 300 e alınca modem 300 mbps den başka sinyal yaymıyor.
    doğal olarak alıcın bu hızı sağlayamadığından bağlanmıyor.
    Tamamda 3 telefon bir notebook bir smart tv bunlardan hiç birisi mi desteklemez? Önceki asus modemde 300 mbps de sorunsuz bağlanıyordum. Modemde bir saçmalık var ama sorunu bulamadım gitti. 2.4 yada 5 ghz farketmiyor iki banttada hızı sona getirdiğimde internete girmiyor wifidan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih merhaba. aynı modemde benim de başimda geldi. bende ikinci el aldım. aslında aynı modelden iki tane modemim var. bunu ikinci modem olarak almıştım. normalde hiç bir sorunla karşilaşmama ragmen. 2 sefer wifi baglanamama sorunu yaşadım. diğer modemim ile bu modemim arasında firmware farklılığı mevcut. zaten diğeri düz 5750 bu ikinci aldığım sorun yaşadığım model 5750tr-vn. bunun yazılımında sorun var muhtemelen. airties şirketiyle bağlantıya geçmek lazım ama türkiye desteğini çekti. bunun için uğraşmadan önce buraya bir mesaj bırakmak istedim. diğer üyeliğim galiba silinmiş yada kitlenmiş. yeni üyelik açmak zorunda kaldım. özel mesaj gönderemedim. eğer sorunu çözdüysen filan beni arayabilirmisin? 5454843003 benim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurkorkmaz16

    melih merhaba. aynı modemde benim de başimda geldi. bende ikinci el aldım. aslında aynı modelden iki tane modemim var. bunu ikinci modem olarak almıştım. normalde hiç bir sorunla karşilaşmama ragmen. 2 sefer wifi baglanamama sorunu yaşadım. diğer modemim ile bu modemim arasında firmware farklılığı mevcut. zaten diğeri düz 5750 bu ikinci aldığım sorun yaşadığım model 5750tr-vn. bunun yazılımında sorun var muhtemelen. airties şirketiyle bağlantıya geçmek lazım ama türkiye desteğini çekti. bunun için uğraşmadan önce buraya bir mesaj bırakmak istedim. diğer üyeliğim galiba silinmiş yada kitlenmiş. yeni üyelik açmak zorunda kaldım. özel mesaj gönderemedim. eğer sorunu çözdüysen filan beni arayabilirmisin? 5454843003 benim.

    selam arkadaşım bende aynı sorunları yaşıyorum sizde farklı yazılım varmı varsa göndermeniz mümkünmü





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.