Şimdi Ara

Overwatch 2 [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
12
Favori
10.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt

    betasını oynayanlar kesinlikle geçmezdi ben beğendim diyen duymadım.artı kimse 400 500 lira etiketi görüp de duran oyununu bırakıp geçmezdi ölü doğardı 2.zaten o yüzden ne kadar oyuncu varsa toplayıp 2 oynamaya mahkum ettiler geri de çevirmiyorlar oyuncu tabanı bölünür bahanesiyle halbuki dertleri para.fortnite'nin aynısı olmuş demiştim burada geri alıyorum dün tekrar kurdum fortnite ve 3 makinem var en boş fortnite hesabı olan epic'e kurmuşum ama yine de çok daha güzel bu oyundan ya da benim hoşuma gidiyor hoppidi hoppidi zıplayalım shotgun kasalım zaman boşluklu yapan oyuncular karşılarında yöne doğru durmadan seri sıkan bf oyuncusunu görüp yamulunca.o duvar bina işini de kaldırmışlar mı nedir ifrit oluyordum..daha gıcık ne varsa şimdi yok oyun böyle düzeltilir üstelik tekli oynuyorum takımımız kötüydü ondan yenildik olayı yok.ilk oyunumda 3. oldum burası da değişmiş eskiden küçücük alanda birbirimizi arardık şimdi herkes snipere yatıyormuş koşmayı bırakınca öğrendim. 





  • oyunun 5 e kisiye dusmesini basta sevmistim ama simdi begenmemeye basladim,iki tankin olmamasi oyunu cok hizlandirmis,bu hemguzel hem kotu eskiden iki shield olunca cok karambol olmuyordu simdi sanki 5 dps teamdethmatch atiyor gibi,kimse görevini yapmıyor, healerlar zaten moria alip kill alma pesinde ,tanklar zaten ayri bi olay olmus ,5 kisi yapicaz diyede karakterlerin arasindaki denge bu kadar bozulmaz,defans yapabilme diye bir sey yok call of duty gibi çatışıyorsun oyunda

    edit : f2p olmasiyla daha mi arttti bilmiyorum ama oynayanlar gercekten kafayi siyirmis,adam genji oynuyor ben anna,adama daha fazla damage mi vursan acaba diyorum gercekten les oynuyor bana yazidigi ^senin 400 dmg?^ama.yaziyor :D ranked oynuyoruz bi de,en kotusude karsiya gore hero degistirmeyen tipler ,seciyor bi hero asla degistirmiyor,adam pharah ile icimizden geciyor ama hala reaper oynuyor,iki uc el kafa dagitmak icin girdigim oyuna dellenip cikiyorum,yenilmek sorun degilse salaklarla ugrasmak cekilmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 19 Ekim 2022; 2:7:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    Moira gerçekten de tek tank işinden en çok fayda sağlayan karakter. Lshift ile arka tarafa sarkmayagörsün, benim 2 healer öldürdüğüm bile oldu. Biotic Orb iyi denk gelirse enerjin 150 üzeri ise zaten teke tekte dps almak çok kolay. Ben dps oynarken işi bilen Moira denk gelince heal at diye uğraşmıyorum adamla takılsn kafasına göre. 3 dps gibi oynamış oluyoruz kimse yoksa ortalıkta heal atıyorlar tabi.

  • ugurr999 kullanıcısına yanıt

    kesinlikle çok op karakter oldu suan,shitf ile dalıp hasarı veerip shift ile çok rahatta kaçabiliyor,ben aldıgımda genji falan hak getire hepsini alıyorum aşağa,karakteri ilk gün oyuna baslayan biri oynasın yine güzel bi round çıkarır hiç bir yetenek istemiyor valla :D

  • Oyun güya yeni isimle yeni başlangıç yaptı, daha ilk ayını doldurmadan konusu yine ölmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime Gaming'e eklenir mi acaba OW2?

  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Zaten ücretsiz, paketlerini ya da pve diyorsanız sanmam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyunun bütün dinamiğini bozmuşlar. Mm sistemini de rezalet bir seviye getirdiklerinden profil resmi altındaki comp rank ını göstermeyi kaldırmışlar.

    Gm oyuna bronze oyuncu ekleyen blizzard ın müthiş ranking sistemi!

    2 tank olduğunda en azından bir kişi ölünce takımın geri dönme şansı oluyordu bunda o çok çok daha azalmış.

    Tankları tek yaptıklarından güçlü tutmuşlar bu da oyunun taktiksel dengesini tamamiyle bozmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 23 Ekim 2022; 18:49:1 >
  • Kayser kullanıcısına yanıt

    Oyun içi içerikler için yazdım zaten

  • Konsolda oynayanlar varsa ekleyebilir, battlenet: Wessaur#21389. Main rolüm support(Moira, Lucio ve Mercy mainler) şu an için gold4 elom. Blizzard'ın üstün sistemi yerleştirmede bronz5 attığı için ancak tırmandık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt

    No aim, no brain, Moira main  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim şey bedava oyun. Bir ton velet,toxic oyuncu dolu. Valorant'ı bu yüzden hiç oynamak istemedim sildim. Yahu zaten sırf sataşmak için sataşan bir sürü oyuncu vardı OW1'de bile ama en azından para vermek oyuncu kitlesi açısından bir fark yaratıyordu. Haftada bir kaç saat Ow oynardım sunucular kapatılmadan önce şimdi ikinci oyunu az önce sildim.

    Benim istediğim şey şöyle 300-400 lira bir oyuna vermek ve oyuncuların da kolay banlanması. Salak salak küfür eden adamın 400 lirası boşa gidecek 1 yıllık banlanacak ki forumlarda ağlasın da bir daha küfür etmesin,millete sataşmasın.

  • ugurr999 kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısın da o dediğin banlanma, para verilip alınan COD'da bile yok ki burda olsun. Hile, küfür ve toxiclik gırla gidiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmamış bu oyun. Ow 1'in ruhu ve netliği yok. Yeni haritalar karışık Gta 5 haritası gibi, fps match oyununda koy bir meydan ona çıkan iki üç yol tamam.

    Anime tarzı grafikler ve renk paleti berbat. Karşı takımın olduğu yerde bir hengame var rastgele sıkıyorsun. Eskiden millet widow hanzo almak için bir birini yerdi dikkat ederseniz şu an alan yok pek.

    Tank healer dps ayrımı kalmamış. 5 kişi karşı tarafa bodoslama saldırıyorsun.

    Orisha, moira op olmuş. Özellikle moira top healer olmasının yanında çatır çatır dps'te yapıyor.

    Arkadan dolanıp ulti basmalar, tankı counterlamalar falan taktik sinsilik olayları yok. Dediğim gibi karşı tarafa doğru var gücünle saldırıyorsun.

    Keyif vermiyor, hırs yaptırmıyor, benimsetmiyor oyun kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayOverwatchyoutube
    Introducing Ramattra. The leader of Null Sector is on a mission to create a better world for Omnics… no matter what it takes. Coming to #Overwatch2 Season 2, Dec 6. Learn more about Ramattra: https://blizz.ly/3zK4cvx _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch #Overwatch2 #Overwatch #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=vd_SPOkaZZ4
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum hocam. Bu arada doomfist de çok sıkıntılı geldi bana. Her oynadığımda ''iyi de ben bu karakteri neden seçeyim ki?'' düşüncesi oluyor bende. Biraz baktım youtube'da takip edilen kanallar da doomfist'ten şikayetçi. Takımı çok yalnız bırakıyor ki başka çaresi yok, tek ya da 2 kişi kaldığında diğer tanklar gibi kendini iyi koruyamıyor, bana zannedildiği kdar yüksek hasar da vermiyor gibi geliyor. Bilmiyorum doomfist'e hiç dokunmasalardı daha iyiydi.

  • varolan karakterleri daha dengeleyememisler yeni karakter mi gösteriyorlar :D hic agirligi kalmamis oyunun,sinif diye bir şey de yok herkes dps kafasinda,healerin damage atmayip sadece heal basmasi yetmiyor bencr artik bu yuzden herkes moria aliyor,niye mercy alinsin ki adam ayni heali atip yaninda damagete atiyor zaten,oyunda denge sıfır, ow1 simdi oynanabilse kimse oynamaz ikiyi,ow2 sanki pubgde mac oncesi herkes lobbyde birbirini yumruklar ya hani o havada kargasa cümbüş taktik yok ve hizli derinlik sifir,takim oyunu diye bir sey kalmamis malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar tekrar oynamaya başladım healerlar iyiyse Orisa'yı öldürmenin imkanı yok! Muhtemelen oyunun dengelenmesi 2 seneyi bulacak. Oyuncularsa yine aynı.

  • konsolda oynayan varsa eklesin gorkembjk1903

  • Pc overwatch hesabımı satıyorum nerdeyse tüm event ow1 skinleri açık detaylar için : https://forum.donanimhaber.com/overwatch-1-95-skinler-acik-ne-kadar-eder--154937853

  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.