Şimdi Ara

Doktor var mı aramızda? Dizde şişlik ve ağrı hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2-3 yıl önce bir gün uyandım ve sağ dizimi kıramadığımı fark ettim. Aha dedim gitti bacak. Merhem falan sürdüm derken ağrısı biraz hafifledi ancak otobüs uçak yolculukları benim için çekilmez oldu. Ağrıdan gözümden yaş geldiğini bilirim. Şimdi namaza gittim geldim artık normal hareket edemiyorum. Sağ diz kapağınızın sol kısmında tam diz kapağının bittiği yerde parmak ucu gibi şişlik var. Zayıf odluğumdan dolayı pantolondan bile belli oluyor. Bu aralar düzgün yürüyememeye başladım.

    1 yıl önce gittiğim doktor ciddi bir şey olmadığını, menisküsle alakalı olmadığını istersem iğne yapabileceğini söyledi ama üzerine bastırınca çok acıdığından iğneyi reddettim daha sonra mr sonuçlarını gösterdik ve “sporcularda olan bir rahatsızlık gibi duruyor, 1 yıl zorlamasın spor yapmasın geçer” şeklinde dönüt aldık. Ancak şişlik inmedi ve 1 hafta önce namaza gidip geldiğimden sonra daha çok şişmiş (daha doğrusu şişlik sertleşmişti)

    Yaşadığım yerdeki hastane tam bir fiyasko kimse gitmek dahi istemiyor Samsun veya Çorum’a gidip gelebilirim yakın zamanda sadece ancak aynı dönütü alırsam diye bir de buraya sormak istedim.
    Buyrun ss lütfen dalga geçilmesin boyum 195 ve kilom 65

    Doktor var mı aramızda? Dizde şişlik ve ağrı hakkında.

    İki şişlik var gibi gözüküyor da biri normal zayıflıktan. Parmağımın hemen ucundaki şişlikse üzerine bastırıldığında muazzam ağrı yapan bahsettiğim şişlik. Varsa bilen yorumları alalım.

    Buyrun iki diz arasındaki fark:

    Doktor var mı aramızda? Dizde şişlik ve ağrı hakkında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manojok -- 31 Ekim 2019; 20:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • @ubi Panis ibi Patria Hayırdır birader bi sorunumuzu paylaştık. İmkanım olsa zaten doktora falan gidicem, ki gittim de zaten bi sonuç alamadık belki dedim aynı sorunu yaşayan falan vardır da yardımlaşırız. Umarım sizde olmaz böyle bir sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manojok

    @ubi Panis ibi Patria Hayırdır birader bi sorunumuzu paylaştık. İmkanım olsa zaten doktora falan gidicem, ki gittim de zaten bi sonuç alamadık belki dedim aynı sorunu yaşayan falan vardır da yardımlaşırız. Umarım sizde olmaz böyle bir sorun.
    İlk başta konu başlığındaki üslup çok iğrençti ki değiştirmiş siniz zaten .

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.