Şimdi Ara

Sürekli Yaşanan Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24.10.19 Tarihine kadar bir problemim yoktu.25.10.19 da bir mail aldım planlı bakım çalışması diye o günün gecesi bahsedeceğim problem devreye girdi.


    Steam üzerinden olan sorun;
    Günün belirli saatlerinde server bağlantı problemleri yaşıyorum örneğin :steam arkadaş listesi yüklenemiyor,market alışverişi yapılamıyor yada server seçme ekranları bağlanıyor ibaresinde kalıyor.(dota kordinat ağı yükleniyor da takılı kalıyor yada serverlar ping atamıyor)

    İnternet sayfaları için
    Herhangi bir sayfada mesela www. dedik adres girdik ama sayfa açılmıyor her gün kullandığımız google bile gelmiyor.Cmd ile tracert attığım da paket kaybı %100 olarak çıkıyor.

    Oyun oynuyoruz diyelim oyunun ortasında server bağlantısı koptu diyor ama internet bağlantısı mevcut tak menüye atıyor.Menüye geldiğimizde tekrar bağlan desekte bağlanmıyor ya reset atarak bağlanmam gerek yada uygulamayı kapatıp dns değiştirmek.Buda %100 işe yarayan bir durum değil.

    Sorun o kadar garip ki anlatmak için örnek bile bulamıyorum.Bir şekilde Türknet üzerinden internet çıkışı yaptığımda herhangi bir uygulamanın servırına bağlanamıyorum.Benim gibi problem yaşayanlar var Muğla bölgesinde.Türknette durumu anlatmaya çalıştım ekran görüntüleri attım komut ekranlarını gönderdim ama ya anlamıyorlar yada sorunu bulamıyorlar.


    Teknopatta tesadüfen bu konuya denk geldim.İlk yoğunluktan sanıyordum ama sorun bildiğiniz kalıcı.https://www.technopat.net/sosyal/konu/steam-arkadas-agina-erisilemiyor-hatasi.774848/

    Denediklerim;

    1-Çalışan başka bir modem ile 0 kurulum yaptım.Sonuç değişmedi
    2-Dns adreslerini silip otomatik yaptım değişmedi
    3-El ile çeşitli Dns adresleri girdim kalıcı bir çözüm sunmadı.Çalışan bir dns ile 10 dakika sonra gene aynı sorunu yaşadığım zamanlar oldu.
    4-Başka bir bilgisayarı aynı nette bağlayıp denedim gene aynı sonuç( Ki zaten cep telefonu ile steam uygulaması da girmiyordu profil beyaz şekilde kalıyor)
    5-Vpn açarak denedim sorunlarım çok nadire düzeylere indi ama oluşan ping problemleri ve hız sorunu cabası.
    6-Cep telefonunun 4g si üzerinden bağladığım.2 gündür de bu şekilde deniyorum hiç bir problem yok.Kısaca sorun kesinlikle Türknet üzerinden internette bağlandığımda ortaya çıkıyor.

    Bu sorunlar olduğunda modem arayüzünü kontrol ediyorum herhangi bir kopma sorunu yok.Buna benzer bir sorunu ttnet ile yaşamıştım 8 ay önce çözüm bulamayınca türknette geçtim gene çözüm bulamıyorum.Fikirlerinize açığım.







  • Ekleme:Biraz önce türknet müşteri hizmetleri geri dönüş yaptı ısrarla bana sorun yaşadığınız adreslerin tracetlarını atın diyor.Ben hangi serverın hangi ip adresini bulayım da atayım diyorum.

    Destek istemiyorsanız yapabileceğim bir şey yok diyor.İptal mi edelim dediğimde direk mail adresine iptal dilekçelerini gönderdi.Altınada istemediğiniz için gönderdim diye eklemiş sanki lise deki tripli kız arkadaşım zamanlarına döndüm TÜRKNET pişmanlıktır diyorlardı tam olarak buymuş demek olay.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu konuyla ben ilgilenmek istiyorum. Bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?

    Hizmetinizi ve anlatmış olduğunuz durumu Network Operasyon ekibimle görüşerek size daha net bir bilgi verebilirim. Yardımcı olabileceğim ve bizden kaynaklı bir sorun varsa hemen çalışmalarımıza başlarız. Sorunu çözüme ulaştırırız.

    Arkadaşım adına hatalı bir işlem varsa sizden özür dilerim. Dediğim gibi PM üzerinden iletişime geçelim. Ben size yardımcı olayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.