Şimdi Ara

Geometri için kaç kitap, kardeşim için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kardeşim yazın tyt matı bitirdi, tyt 345i çözdü şimdi de günde azar azar ilerleyip tyt metin yayınlarını çözüyor, ardından ayt mat başladı 345 aytden çözdü soruları sonra lti gelince bırakıp geometriye geçti ve şimdi geometriyi bitirip birey b de soruları çözdü, şimdi lti ye geçecek, sizce geometriyi unutmaması ve farklı sorular görmesi için bir kitap daha çözmeli mi , ilk defa geometri çalıştı bu sene bu yüzden başta zayıftı ama şimdi başka kitap çözerse ayt mat tek kitap kalacak kafam çok karıştı, Ben beceremedim bari o becersin istiyorum, bir akıl verin lütfen.

    - Fizik tyt ayt duruyor ama 11. Sınıf fiziği temeli sağlam ama çalışması gerekiyor tabii 0 dan tyt ayt
    - Biyoloji 0 dan her gece 1 saat çalışarak ilerliyor yetişecektir ki 11. Sınıf temeli yine sağlam
    - Kimya yazın tyt yi bitirdi ayt ise 11. Sınıf temeli sağlam ama yine çalışması gerek ayt'ye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 30 Ekim 2019; 1:48:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Daha çok çalışsın hem mat hem geo çalışın zaman var okul varsa zorlanabilir ama yapacak bir şey yok geo günde 20 soru çözse ortalama bir geo kitabı 2000 soruluk 100 güne biter konuları bir kitaptan bitirip bildiği için zaten geo direkt soru çözebilir tenefüslerde boş derslerde falan günde min 20 soru çözerek geoyu okulda halledebilir soruları ya her konudan bir test çözerek turlayarak bitirsin ya da ilk testlerin tek numaraları soruları sonra onlar bitince çift numaralı soruları şekilde çözsün iyi tekrar olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 30 Ekim 2019; 2:0:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okulda zaten türkçe ve tyt mat çözüyor ama, geometri için ek vakit ayırmalı hocam doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim peki hangi yayını önerirsiniz birey b den sonra, sınav ayarı ama çok kasıntı olup vaktini çalmayacak bir kitap lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kasıntı olmasın istiyorsunuz aynı zamanda sınav ayarında istiyorsunuz, ve de kardeşinizin geometrisinin sağlam olmadığını söylüyorsunuz bana kalırsa yeni nesil geometri için ilk başta eski nesli kavramak gerek hatta eski nesle hakim olmak gerek. Ondan sonra yeni nesil kaynaklara yönelirsiniz.
    Bu sene içinde çözmesi gereken Geo kitapları Ayt Karekök ve Acil Geo(isteğe bağlı Çözüm 3D, zordur). Sakın hafife almasın hiçbir dersi lti'de her şey kaldırıldı diyip az çalışmasın, ben öyle yaptım abim hep "olum hiçbir şey kalmadı ya, boşuna çalışma "diyip durudu bizim dershanede ki kimyacı da öyle 3 günde bitirdiğimi sanıp 300-400 soru çözdüm bir daha bakmadım yüzüne. Sınavda 10-11 sorudan 1 tanr yapabildim. kardeşinizin başına gelmemesi için sağlam gitsin. Kaf 4 alabilir mesela. Ben geçen sene almadım herkes ınstagramda "hocam aynısı çıktı hocam" diyordu ben ise "bir yanlışlık yaptım, demedim eyvah" diyerek iç geçirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.