Şimdi Ara

Deplasmanda 5+ çeyrek ve yarı final maçına çıkan ŞL şampiyonu menajerlerin karnesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Menajerlerin Avrupa performanslarına bakarken Guardiola'nın 2011'den beri deplasmanda tek bir maç bile kazanamadığını farkettim, hatta deplasman golü atmada büyük sıkıntı çektiğini gördüm. ŞL'de artık o seviyede deplasmanda maç kazanmak çok zor tabi de gol atmakta bile sıkıntı çekmesi garip geldi.
    Sonra da Kupa 1 Şampiyonlar Ligi olduğundan beri şampiyonluk kazanan hocalar içerisinde böyle bir kıyaslama tablosu oluşturdum.

    Deplasmanda 5+ çeyrek ve yarı final maçına çıkan ŞL şampiyonu menajerlerin karnesi

    AG'süz maç sayısı diye kısaltmak zorunda kaldım çok yer kaplamasın diye. Deplasmanda gol atılamayan maç sayısı işte.
    Guardiola 2012- yazan kısım ise 2012 ve sonrasındaki karnesini gösteriyor.

    - Ferguson'ın o kadar maçta karnesinin öyle olması karne Ferguson'ın olduğu için şaşırtıcı değil sanırım. 15+ maça çıkmış 4lü içinde baya parlıyor özellikle.
    - Ancelotti'nin daha başarılı bir karnesi olmasını beklerdim.
    - Mourinho'nunki çok sürpriz değil.
    - Guardiola'nın performansı baya kötü görünüyor. 10+ maça çıkan hocalar içerisinde en düşük galibiyet yüzdesine, en yüksek mağlubiyet yüzdesine ve en yüksek golsüz maç yüzdesine sahip. Özellikle o 2012 ve sonrası karne içler acısı.
    - Hitzfeld'in karnesi oldukça başarılı. 1997'de Dortmund'a şampiyonluğu getirdiği sezon United'ı Old Trafford'da 1-0 yenmişliği var.
    - Heynckes tablonun kralı bence. Her şeyiyle göz dolduruyor. Adam neredeyse maç başına +1 averaj tutturmuş. Başka bir seviye bu.
    - del Bosque'nin ise o kadar yüksek mağlubiyet yüzdesine rağmen her maç gol atmayı başarmış olması ve kazandığı 2 ŞL, deplasman golünün ne kadar hayati olduğunun istatistiki kanıtı resmen.

    * Şu internet çağında biri önce Ferguson'ın United'ını, ardından Lippi'nin Juve'sini yenip şampiyon olsa neler olurdu acaba. 2013'te Klopp, 2014'te ve 2016'da Simeone yaklaşınca olanları hatırlayınca özellikle. Ayrıca Hitzfeld'in Ferguson'a karşı olan karnesi; 9 maç 4 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet. O tek mağlubiyet de mucizevi 1999 ŞL Finali işte. Çok büyük hoca...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 1 Kasım 2019; 15:54:52 >



  • Guardiola günümüzün en büyük balonlarından. Çalıştırdığı takımlar zaten her sene şampiyon olan takımlar. Tek istisnası City idi orada da Hazard-Conte çatışması ve kendisine yakın harcama yapabilen tek takımın(ManU) gerek tercih edilmeyişi gerek kötü oyuncu seçimleri yapması sebebiyle yürüdü. Liverpool onların seviyesine çıktı onlara da şampiyonluk verecek. Daha önce açtığım konudan alıntılıyorum.

    quote:

    Birçoklarına göre en iyi teknik direktör olarak görse de son 6 sezonda 920 milyon euroya yakın harcamayla CL'de kalburüstü her takıma tokatlanıp eleniyor. Barcelona'dan sonraki performansına bakalım:

    13/14 Bayern:
    Gruplardan sonra Arsenal ve ligini 7. bitiren ManU'yu elemiş. Yarı Finalde Ancelotti'nin Real'ine Allianz Arena'da 4-0 yenilerek CL'ye veda etmiş.

    14/15 Bayern:
    Son 16'da Shakhtar, Çeyrek Finalde Porto'yu elerken yine yarı finalde karşısına gelen ilk güçlü rakip Barcelona'ya elenmiş.

    15/16 Bayern:
    İstisna bir sezon. Son 16'da ilginç şekilde Juve'yi ardından Benfica'yı elemiş. Yarı Finalde ATM'ye deplasman golü kuralıyla kaybetmiş.

    16/17 City:
    Bu sefer büyük bir takımla oynayamadan Son 16'da sezonun sürpriz takımı Monaco'ya elenmiş.

    17/18 City:
    Son 16'da Basel ile oynamış, kendi liginde 5-0 yendiği Liverpool'a çeyrek finalde 2 maçta da yenilerek elenmiş.

    18/19 City:
    Lyon, Shakhtar ve Hoffenheim'dan oluşan gruptan çıktıktan sonra ilk turda Schalke'yi elemiş. Sonraki turda ligde 2 maçta da yendiği Spurs'e elenmiş.


    Bu adam sadece doğru zamanda doğru yerde bulundu.

    -Barca'da Xavi, Iniesta, Alves, Puyol'un prime dönemine geldi. Üstüne elinde bir yılda 91 gol atan Messi vardı. 4 yılda 2 cl aldı. Real puan ve gol rekoru kırdı.

    -Son 10 yılın en dominant takımı Heynckessli Bayern'i aldı, kendi evinde sırasıyla Real'den 4 Barça'dan 3 yedi.

    -City. 986 milyon euro transfer harcaması yaptı. Geldiğinden beri kar/zarar sıralamasında -668 milyon euro ile -486 milyonda olan Manu ve -125 milyonda olan Chelsea'nin fersah fersah önünde. CL'de Çeyrek Finalin ötesini görememiş. Sırf ligi alıyor diye tapılıyor. 4 senede 2 kez şampiyon olsun beyefendi bir zahmet. Hoş, Chelsea dağılmasa onu da kazanamayacaktı muhtemelen.

    Edit: Imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 13 Kasım 2019; 19:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ernesto Valverde -Error
  • nolofi adamdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terimin guardioladan daha iyi yüzdesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.