Şimdi Ara

Redmi Note 8T’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi’nin Redmi Note 8 serisi başta ülkemiz olmak üzere birçok ülkede raflara yerleşti. Giriş seviyesi Redmi 8, 8A ve üst seviye Redmi Note 8 Pro dahil, farklı seçenekler kullanıcılara sunuluyor. Bunların arasına en son katılacak model ise Redmi Note 8T olacak.



    NFC ile farklılaşıyor



    Geçtiğimiz günlerde Redmi Note 8T’nin basın görselleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise cihazı canlı olarak görme şansı yakaladık. Ayrıca kutu ve ekran koruyucu sayesinde teknik özelliklerin de netleştiğini söyleyebiliriz. Redmi Note 8T’deki en büyük farklılık NFC desteğine sahip olması.





    NFC’ye ek olarak cihazın özellikleri, Gorilla Glass 5 ile korunun 6.3 inç ekran, Snapdragon 665 yonga seti, 4000 mAh batarya, 48 MP ana sensörlü dörtlü arka kamera paketi, 4 GB / 6 GB RAM seçenekleri, 64 GB /128 GB depolama seçenekleri, 18W hızlı şarj desteği şeklinde sıralanabiliyor.



    Ayrıca Bkz.AirPods Pro 8 farklı renk seçeneği ile gelecek



    Tasarım ve teknik özellikler Redmi Note 8’e bir hayli benzer. Ancak Redmi Note 8T’nin NFC ile ödeme yapmanın yaygın olduğu ülkelere sunulması bekleniyor. Son olarak cihazın ortaya çıkan görsellerinin ardından, Giztop isimli bir alışveriş sitesinde ön siparişe açıldığı fark edildi. Bu sitedeki özellikler de elimizdekileri doğruladı.








  • Adamların rakibi yine kendi telefonları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 199 dolardan satışa çıkmış. Sadece NFC için ayrı telefon yapmak nedir yahu! Biz de hesaplı telefonlarda NFC yok diye telefon alamıyoruz 15 gündür. Note 8 yerine direkt bunu çıkaraydın da alsaydık keşke.
    https://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note-8t-global-version.html/
  • Xiaomi’de saçmalamaya başladı. Bugün NFC için ayrı model çıkaran yarın kimbilir ne için ayrı model çıkarır?

  • millet de bi değişik. yıllarca xiaominin telefonlarda nfc yok diye sövdüler şimdi adamlar nfc li telefon çıkarmış bu sefer de niye nfc li telefon çıkıyor diyolar
  • Koy şuna 710 öyle çıkar bari bir farklılık olsun. Sadece NFC için yeni model çıkarmak saçmalık. Xiaomi'de Samsung gibi olmaya başladı ilginçler doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çine sd 700 serisi ulaşmadı herhalde daha bu ne yav.
  • not 8t için önceki haberlerde snp730g ye sahip bir note8pro modeli olacak denilmedi mi? nfc zaten note8pro da var

  • Ya xiaomi ucuz falan değil kardeşim, note 7 note 8 note 8t aralarında hiçbir fark yok. Fiyat 2000 seviyesinde. Ekran kötü amoled değil. 1600 TL ye gm9 pro bunlara bin basar. GM 9pro nün yazılımı iyi olsa emin olun xiaomi falan alınmaz. 200 dolarlık telefon bunlar. Mi 9t örneğin olmasi gereken fiyat 2200. Redmi note 8 pro 2000 tl olmalı note 8 1700 1600 civarı olmalı.

  • bu kafa eski tofaş kafası bir düğme fazla koyup slx diye satardı . ne gereği var zaten daha yeni çıkardın 8 i

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.