Şimdi Ara

Apple düşük satışlar nedeniyle iPhone 11 Pro Max üretimini azaltacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Eylül ayında tanıtılan yeni nesil üç iPhone'dan biri olan iPhone 11, Hindistan ve Çin de dahil olmak üzere dünya genelinde oldukça popüler. Uygun fiyatı sayesinde büyük ilgi gören telefon iPhone 11 serisinin toplam satışlarının yarısını oluşturuyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei açıkladı: Otomobil üretme planımız yok



    Apple Insider'ın son raporuna göre bugüne kadar yaklaşık 12 milyon iPhone 11 satışı gerçekleştirildi. Bir önceki uygun fiyatlı model olan iPhone XR'a kıyasla satışlarda yüzde 15 artış söz konusu. Uzmanlar, Apple'ın bu başarılı gidişatı sürdürmek için iPhone 11 üretimini yaklaşık 1.6 milyon adet artıracağını tahmin ediyor.





    iPhone 11 Pro satışları düşük



    Buna karşılık, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'e olan talep beklenenden düşük. Satışların iPhone XS ve iPhone XS Max'e kıyasla yüzde 15 daha az olduğu bildirildi. Apple'ın zayıf satışlar nedeniyle iPhone 11 Pro Max üretiminini yaklaşık 2 milyon adet azaltacağı söyleniyor.




  • Bu yorum gercek olmamali lutfen olmasin. Boyle bir ozguven boyle bir cahil analizi gerçek olamaz ironi olsun.
    İnsan sevdiği ürünü kullanir geçer. Kullanmadığı urunun kullanıcılarına çomar demek, hic bir dayanağı olmayan analizde bulunmak farkli bi kafa. Bes para etmez pixel cihazlari bile piyasada yer edinememisken aynen macbooklar da yok olacaktir yakinda.
  • ABD fiyatı bile fazla çünkü. 600 dolara 11 varken kimse 1000 dolara Pro almak istemez.

  • Abartmayin, markanin sonu falan gelmedi catir catir satacak yine.

  • iphone pro max lite modelini duyursun daha ucuz versiyonunu
  • Apple batiyeah bitiyeah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 26 Ekim 2019; 10:3:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az satmasının sebebi kötü oldugundan degıl. Ara model oldugu ıcın az satıyor bence. Ara modelden kastım, seneye 5G li ve yeni tasarımlı iphone gelecegı tahmın edılıyor. O yüzden bu telefonu almak mantıksız olur 1 sene sonra benıım gözumde çöp olacak cunku 5G desteği yok.

    Ha dıyebılırsınız 5G cok mu onemlı belkı degıl ama olmaması bır eksıklık sonucta. Bunu bıle bıle bu kadar para verıp alınmaz. Onun yerıne 1 yıl bekleyıp yenı modelı almak daha dogru olur. Fıyatında ılla etkısı vardır ama bence bu da bır sebep.

  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Bu yorum gercek olmamali lutfen olmasin. Boyle bir ozguven boyle bir cahil analizi gerçek olamaz ironi olsun.
    İnsan sevdiği ürünü kullanir geçer. Kullanmadığı urunun kullanıcılarına çomar demek, hic bir dayanağı olmayan analizde bulunmak farkli bi kafa. Bes para etmez pixel cihazlari bile piyasada yer edinememisken aynen macbooklar da yok olacaktir yakinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane iphone pro = 4 tane mi 9T

  • Bir hafta sonra yeni haber gelir iphone dan rekor satışlar diye. Millet cihaz bulamıyor almak için :)

  • yorumların arasında bir i-fon temsilcisi var her halde :)
    ne yapsın garibim o da işinin devamlılığını istediği için,
    böyle yorumlar yazacak haliyle !

  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Ya cidden bu tarz yorumlara bayılıyorum foruma renk katıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 gr telefon mu olur satmamasi normal

  • XR isimlendirmesi çok yanlıştı. Doğru adım attılar iphone 11 diyerek.

  • Yabancı şunu düşünür: İhtiyacımı rahatlıkla gören bir telefona neden fazla para vererek üst modelini alayım ki; bu sayede farklı ihtiyaçlarımı değerlendirmiş olurum. Gelişmiş ülkeler ile sözde gelişmekte olan ülkelerin farkı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung bile islemcisi ve isletim sistemi ile vasat olmasina ragmen kendisindne ustun Iphone 11 lerde bariz pahali satiyorsa elbette insanlar sadece belli bir fiyat araligi butcesi varsa Iphone Pro 11 almak yerine kamerasi ayni olan 11 Pro yu alir hatta daha da uyguna ama ayni islemcili Iphone 11 i cok daha da ucuz olmasi ile tercih eder. Gerek dunyada gerek Turkiye'de ...


    Apple akillica davraniyor ... Elinde kalmayacak ve stok eritme derdi ile fiyatlarini da dusurmeyecektir ;) .... Samsung ise elinde kalanlari satilmayanlari kampanya ile birlestirip sisirilmis fiyatlari ederi olarak ALGILATIP kampanya diye bizlere paketle beraber sattirma kakalama derdindedir ozellikle Turkiye'de ... Yabanci ulkelerde daha guncel urunlerinde kampanyali beraber vermektedir keza ...


    Apple AKILLI akillica hareket ediyor ... Stok yok derdine karsi once fazla sonra da duruma gore ki suan oldugu gibi uretimi azaltmasi cok akillica olmustur .

  • Amerikalıya sormuşlar iphone 15bin$ olsa alır miydiniz. O parayla altıma araba çekerim. Araba beni heryere götürür ama iphone hiçbiryere.

  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Boş yorum buna derim bu hesaba göre gidersek Oneplus Xiaomi almak varken Samsung, Pixel almakta çomarlik. Çomar demiyorum senin hesabına göre diyiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    sonunu düşünen kahraman olamaz

  • Apple ın bu seneki en büyük yeniliği ucuz iphone modeline yaptığı isimlendirme kesin olarak. Ne aldım iphone 11 yeni çıkandan dediğin zaman bir çok insana yetiyor. Geçen yıl xr isimlendirme olarak zayıf kalmıştı, ben iphone 11 modelinin apple içerisinde ve akıllı telefon pazarında payını daha da arttıracağını düşünüyorum.

    Şu anda Amerikada iphone 11 pro max almak isteyen ve 64 gb az gelen bir kullanıcı 256 gb versiyonu için 1250$+eyalet vergisi ödemek zorunda. Bu miktar amerikan halkının pek seveceği bir fiyat seviyesi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.