Şimdi Ara

Huawei nova 5z modelinin resmi görseli yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji devi Huawei, nova 5 serisi altında beş akıllı telefonu piyasaya sürmüştü. Şirket bugün, çok yakında piyasaya süreceği nova 5z'nin resmi görselini paylaşırken, cihazın özellikleri de su yüzüne çıktı.



    Ayrıca Bkz.Pixel 4'te garip hata: Yüz tanıma kilidi gözler kapalıyken de çalışıyor



    21 Ekim tarihinde tanıtılabilir



    Huawei, Çin'in popüler sosyal ağı Weibo hesabında nova 5z görselini paylaştı ve cihazın nova 5i Pro modeline oldukça benzediğini söylemek mümkün. Delikli ekrana sahip olan cihazın arka panelinde, ortalanmış bir şekilde konumlandırılan kare şeklinde dörlü kamera göze çarpıyor. Kamera modülünün hemen altında ise parmak izi okuyucunun olduğuğunu görüyoruz. Arka kameranın 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensöründen oluştuğu belirtilmiş.





    Cihazın ön kamerası ise görüntülü görüşme ve selfie çekiminin kaliteli olması bakımından 32 MP çözünürlüğe sahip. Kirin 810 yonga setiyle güçlendirilen cihazın piyasaya çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Ancak telefonun yayınlanan görselinde kilit ekranındaki tarih 21 Ekim olarak görünüyor. Bu detay, tanıtım tarihi için bir ipucu olabilir.








  • Ben anlamıyorum. Huawei bunca engellemeye rağmen neden bu kadar ürün üretiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeYLeR.

    Ben anlamıyorum. Huawei bunca engellemeye rağmen neden bu kadar ürün üretiyor.
    Sadece kendi ülkesi için çıkarsa bile kar yapar niye çıkarmasın?
  • Ana kamera üzerinden derinlik bilgisiyle bokeh yapılıyor mu, ultra geniş açılı kamera üzerinden makro çekip yapılıyor mu. Yine sahalarda görmeye alıştığımız 2 adet fuzuli kameralar. Artık kamera sayısı üzerinden hele AI ifadesiyle satış argümanı kullanarak insanlarımızı kandırmayın. Sadece Huawei özelinde değil, diğerleri içinde geçerli. Hele mediamark, teknosa ve vatandaki satış temsilcileri bu satış argümanlarını ballandırarak anlatarak bari milletimizin insanını kandırmayın.

  • Google servisleri çıkmaza girince telefonu dışarı tanıtma işini belirli bir zaman unutsalar iyi olur gerçi Huawei nin umrunda degil tabkide bu 1.4b nufus olunca müşteri sıkıntısı olmuyor adamların google ve servisleri ile zerre ilgileri yok zaten çokda önemli degil ama ülke dışında bence halen önemli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.