Şimdi Ara

Uygun fiyatlı ZTE Blade 20 Smart resmiyet kazandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ZTE geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 18 Ekim tarihinde yeni bir akıllı telefon tanıtacağını duyurmuştu. Çinli şirket ZTE Blade 20 Smart olarak adlandırılan cihazı sonunda resmen tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin 8000 doları aştı, Ripple'dan %5'lik artış



    Akıllı telefon 720 x 1560 piksel çözünürlük ve 19.5:9 en boy oranı sunan 6.49 inç IPS LCD ekrana sahip. Ayrıca fiyatıyla bütçe dostu bir telefon olduğunu ortaya koyuyor.





    Mediatek’in sekiz çekirdekli Helio P60 yonga seti ve 4 GB RAM ile güçlendirilen cihazın 128 GB dahili depolama alanı var. Ayrıca hafızasını microSD kartla genişletmek mümkün.



    Üçlü arka kamera sistemi



    Arka panelinde 16 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi bulunuyor. Kare kamera modülünün ise iPhone 11 Pro Max'i anımsattığını söyleyebiliriz.





    ZTE Blade 20 Smart'ın ön tarafındaki damla çentikte ise 16 megapiksel selfie kamerası görev yapıyor. Akıllı telefonda 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya yer verilmiş. Ayrıca Android Pie tabanlı MiFavor 9.1 kullanıcı arayüzü ile birlikte kutudan çıkıyor.



    Turkuaz ve kırmızı renk seçenekleri ile satışa sunulacak ZTE Blade 20 Smart'ın 140 dolar gibi son derece uygun bir fiyat etiketi var.




  • Yapmayın be abi. Tabii istisnalar illa ki vardır da bu Çinliler gerçekten şuursuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zte mi? bidaha asla.

  • Aklınız varsa bu markadan uzak durun kaç adet cihazını kullandıysan kesin en fazla 2 ay içerisindebi yerinde arıza vermişdir örneğin türkcell T80 kulllandım en son 1 ayda kulaklık girişi 2 ayda şarj yeri bozuldu

  • operatör telefonları geliyor yine

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.