Şimdi Ara

Facebook’un haberler sekmesi yakında açılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Libra tarafında üst üste üzücü gelişmeler yaşayan Facebook, haber tarafında ise önemli bir adım atmayı başardı. Başta The Wall Street Journal gibi önemli medya organlarını da içerisinde barındıran News Corp ile anlaşma yapıldı. Bu anlaşma sayesinde uzun süredir gündemde olan haberler sekmesinin yakında açılacağı tahmin ediliyor.

    Güvenilir haberler bir arada


    Sosyal medya platformlarının ulaştığı devasa boyutlar sebebiyle doğru habere ulaşmak oldukça zor bir hale geldi. Teknoloji firmaları da kendi oluşturdukları platformlarla, kullanıcılara güvenilir haberler sunmayı amaçlıyor. Bunun son örneği Apple News+ hizmetiydi. Ücretli aylık abonelikle hem medya kuruluşları destekleniyor hem de kullanıcılara güvenilir haberler sunulabiliyor.


    Facebook’un haberler sekmesindeki amacı da güvenilir haberleri kullanıcılara sunmak olacak. Haberler sekmesini hem özel algoritmalar tarafından seçilen haberlerle hem de The Wall Street Journal gibi güvenilir kaynaklarla sunacaklar. Böylece kullanıcılara sahte haberlerden arındırılmış bir ortam sunulması amaçlanıyor.


    Ayrıca Bkz.Google’ın teslimat drone’u ABD’de hizmet vermeye başladı

    Wall Street Journal gibi önemli bir medya kuruluşuyla anlaşılması da haberler sekmesinin hazır olduğuna işaret ediyor. Tam tarih belli olmasa bile daha önce belirttiğimiz gibi çok yakın bir zamanda haberler sekmesini görmeye başlayacağız gibi.








  • Eskiden facebookta yeni paylaşılan bir gönderi en başta olurdu şimdi ise 1 ay önce paylaşılmış gönderi sürekli karşıma çıkıyor ne aptal bir sistem bu arkadaş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.