Şimdi Ara

OnePlus 8 Pro, kamera delikli ekranıyla ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • OnePlus 7T ve 7T Pro modellerinin ortaya çıkmasının ardından gözler OnePlus 8 serisine çevrildi. Hatta geçtiğimiz haftalarda OnePlus 8 modelinin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise OnePlus 8 Pro’nun görselleri paylaşıldı.

    Kamera delikli ekran


    Bildiğiniz üzere OnePlus 7 Pro ve 7T Pro açılır kapanır mekanizmalı ön kamerayla geliyor. OnePlus 8 Pro görsellerinde ise firmanın bu mekanizmadan vazgeçip, kamera delikli ekrana geçeceği anlaşıldı. Sol üst tarafa taşınan ön kameraya ek olarak arka tarafta ise 3D ToF sensör görülebiliyor.


    Ayrıca Bkz.Edge of Tomorrow 2 için bir iyi bir de kötü haber

    Başarılı sızıntılarıyla bilinen OnLeaks tarafından sızdırılan görselleri haberimiz içerisinde inceleyebilirsiniz. Gri renkli olan OnePlus 8 Pro, mavi renkli olan ise OnePlus 8 modeline ait. Ayrıca yine aynı kaynağa göre OnePlus 8 Pro’nun ekranı 6.65 inç boyutunda olacak. Bu da 6.67 inç OnePlus 7T Pro’ya kıyasla bir miktar daha küçük olduğu manasına geliyor.



    Görsellerden anlaşıldığı kadarıyla, sıradaki OnePlus modelleri büyük değişimler sunmayacak. Tasarım olarak da önceki modellere oldukça benziyorlar. Tek fark ön kamera deliği olacak. Son olarak OnePlus 7 ve 6 serisi Mayıs ayında tanıtıldığı için OnePlus 8’i de 2020 yılının Mayıs ayında görmeyi bekliyoruz. Tanıtım tarihi yaklaştıkça cihazlar hakkında daha çok bilgi de gelmeye başlayacaktır.








  • Normal çentik, damla çektik, pop-up, ve şimdilik delikli tasarım. Maşallah her sene bir tasarım akımını deniyor. Bu telefon sektörü neyi, ne kadar deneyecek merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keskw tr de satisi olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha daha oneplus 7 pro çıkalı ne kadar oldu?

  • Harika görünüyor cihaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • galaxy S10 olmuş.

  • böyle gelmeyecek. klasik dh sızıntı haberi. oneplus gibi tam ekran işini 7 proda çözmüş bi firma neden böyle bi tasarım tervcih etsin. kendi ayağına sıkmış olur taklit ederse samsungu.
  • kızaklı yapı olur ama delikli yapı olmaz. kaldıki manyetik pop up çözülmüşken kimse ekrana delik koymakla uğraşmaz. ha samsung delikli ekranlarını ucuza satarsa belki model çıkaran olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.