Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
447.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın donanım haber yetkilileri, konunun başlığı neden '' Mesut çevik saç ekimi'' değilde  '' SAÇ EKİMİ SONUÇLARI'' yazılmış,  https://www.sacekimisonuclari.com/ sitesinin domain anahtar kelimesini kullanarak google'da üst sıralarda çıkmaya çalışmak, müşteri çekmek sizce etik midir? Lütfen konunun başına kaç greft ekildiği firmanın ismini yazın insanlar doğru yönlendirilsin. ''Saç ekimi sonuçları'' anahtar kelimesini kullanarak insanları yanlış yönlendirmeyelim.  Bu durum hem sizin isminize hemde saç ekim firmasına zarar veriyor.

  • Merhaba. Burada amaçlanan saç ekimi olmuş hastalarımızın deneyimlerini paylaşarak araştırma sürecindeki kişilere fikir vermeleridir. Konunun başına neden ve hangi greft sayısını yazmamızı istediğinizi anlayamadım. Bu sayfa içerisinde ara ara instagram hesabımızda da paylaştığımız "saç ekimi sonuçları"mızı paylaşıyoruz. Bu kelimenin bir telif hakkı varsa lütfen aydınlatın bizi. İyi günler dileriz.@cixjoseph



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphair -- 30 Kasım 2020; 9:41:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emphair

    Merhaba. Burada amaçlanan saç ekimi olmuş hastalarımızın deneyimlerini paylaşarak araştırma sürecindeki kişilere fikir vermeleridir. Konunun başına neden ve hangi greft sayısını yazmamızı istediğinizi anlayamadım. Bu sayfa içerisinde ara ara instagram hesabımızda da paylaştığımız "saç ekimi sonuçları"mızı paylaşıyoruz. Bu kelimenin bir telif hakkı varsa lütfen aydınlatın bizi. İyi günler dileriz.@cixjoseph

    Mesut çevik beyfendinin saç ekim sürecini içeren bir paylaşıma siz kalkıpta üstelik büyük puntolarla '' SAÇ EKİMİ SONUÇLARI'' yazarsanız bu google seo kurallarına aykırıdır. ziyaretçileri/üyeleri yanıltmaya yönelik bir davranıştır. Seo kurallarında başlık ile içerik aynı olmalıdır. Bu kelimenin tabikide telif hakkı yok ama her şeyin bir usulü nizamı var. Siz ''Emphair saç ekim merkezi''siniz isminiz '' saç ekim sonuçları'' değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cixjoseph -- 30 Kasım 2020; 16:1:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: STND

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Hocam maalesef donanımhaber bu duruma bilerek göz yumuyor. İnsanları doğru yönlendirmek bu kadar zor mu? Bu arada tespitiniz tam yerinde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emphair

    Bazı öncesi - sonrası görüntüleri paylaşmak istiyorum. İnstagram hesabımızdan ( @emphairhairtransplant) bizi takip ederek hastalarımız ile ilgili gelişmeleri görerek karar verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.



    Detaylı bilgi almak ve ücretsiz muayene, ücretsiz online saç analizi hizmetlerimizden yararlanmak için bize +90 549 827 58 21 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
    Şimdi online muayene ile kliniğimizin olmadığı şehirlerimizden de uzmanlarımız ile görüntülü konuşarak destek alabilirsiniz.
    Sağlıklı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphair -- 4 Aralık 2020; 9:26:30 >




  • @Emphair alındaki saç çizgisinden çekilmiş fotolar daima yanıltır. tepeden ışık altında fotolar varsa onları da yayınlayın.

  • Pandemi sac ekim merkezlerini etkiledi mi? Yani sac ekim merkezleri ekim yapmaya devam ediyor mu yoksa yasaklandi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atilim85 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Hayır operasyonlarımız devam etmektedir. Pandemiden önce de hijyene dikkat ediyorduk ama pandemi süreciyle bu hijyen kuralları daha da arttı ve katılaştı. Hastalarımıza sokağa çıkma yasağı olan günler ve saatler için yazılı bir şekilde davet yollayarak resmi olarak bir sorun çıkmadan operasyon için hastaneye gelmesini sağlamaktayız. Bunun dışında direk saç ekimine gelen bir yasak bulunmamaktadır.
  • Emphair kullanıcısına yanıt

    Emphaircigim peki emekli sandigi karsiliyor mu ? Bizim emekli albay var kafada sac kalmamis adamin yuzu karismis 55 yasinda 70 yasinda gosteriyor o yaptirmak istiyordu esinden ayrilmis, yalniz yasiyor kadini yanlis tanimisim benim kariyerim ve param icin gelmis zamanla anladim. Bosu bosuna dagda bayirda gorev yapmissim parami yedirmisim ona dedi. Hayata yeniden basladim fakat saclar moralimi bozuyor dedi. Onun emekli sandigi uzerinden para vermeden sac ekimi yaptirabilir mi ? Oyak uzerinden ozel saglik sigortasi olabilir.bir sorayim. Bazen bira iceriz cagirir evine beni dertlesiriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ne yazıkki estetik operasyona girdiği için sağlık sigortaları ve devlet desteği yok diye biliyorum ama arkadaşınız danışmanlarımıza ulaşırsa bu konuda detaylı bilgi alacaktır. Umarım daha güzel bir hayatı olması için bizim de bir katkımız olur arkadaşınıza.
  • Çalıştığım bankadaki çaycı abi ektirmişti. Bir yılın sonunda olumlu sonuçlar elde etmişti. Bence saç yapısına be yapılan yere göre değişkenlik gösteriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yakınım saç ekimi yapmıştı ilk etaplarda iyi olsada sonunda tekrar dökülme yaşandı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezzettt5

    Bir yakınım saç ekimi yapmıştı ilk etaplarda iyi olsada sonunda tekrar dökülme yaşandı

    çünkü finasterid kullanılmadığı için dökülme devam ediyor. geriye sadece ekilen saçlar kalacak, diğer taraflar dımdızlak açılacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibalci

    1 yıllık uzun araştırmalarım sonucu en iyiyi ararken Emphair saç ekim merkezi(Acıbadem hastanesi) 'nin bu işte 1 numara olduğunu öğrendim ve saç ekimine karar verdim.
    Ekim yapılalı tam olarak 2 ay oldu, söyledikleri ve vadettikleri her şey şuana kadar doğru olarak devam ediyor. İlerleyen süreçte yorumlarımı tekrar ileteceğim.

    Teşekkürler Emphair ve değerli sağlık danışmanım Sabiha Hn.

    Ahh Ahh  





  • Merhaba, 3500~ Graftın fiyatlandırması nasıl?

  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.