Şimdi Ara

XBOX ONE 7.1 SES SORUNSALI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Xbox one x cihazım için hyperx cloud 2 gibi 7.1 çevresel ses özelliği olan kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklığı bağlayınca direk 7.1 özelliği çalışacak mı ? İnternette gördüğüm kontrolcüye takılan aparat 7.1 ses için midir ? Aparatın adını bulamadım. Eğer bu aparat gerekliyse adını ve nereden alabileceğimi söyler misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.



  • +1 Al benden de o kadar. Aynı sorun bende de var dostum. Kutu üzerinde XBOX için uygundur ibaresi var ama. 7.1'i kullanamıyorum bir türlü. USB ile direkt konsola bağlıyorum olmuyor. Nette birkaç videoda bu şekilde kullananlar var ama bende olmadı maalesef. 7.1'i PC'de kullanıyorum, TV'de kullanıyorum ancak KONSOL'da olmuyor maalesef. USB'yi 3.5 mm JAK'a çeviren bir aparat ile çözülebilir ama emin değilim, denemedim. Çözersen beni de bilgilendirir misin? Bahsettiğin aparat aslında eski kollar için üretilen 3.5 mm JAK girişi sağlayan bir aparat onunla da denedim ben olmadı.
  • Henüz net bir bilgi edinemedim dostum. Ya stereo cloud 1 ya da surround cloud 2 alacağım duruma göre. Bilen arkadaşlar yeşillendirirse çok makbule geçer.
  • netten bulabildiğim kadarıyla 7.1 ses olayı xbox one ile çalışmıyor... xbox, 7.1 sesi optik yada hdmi üzerinden veriyor sadece... bu durumda kulaklığa bunun verilmesi mümkün değil gibi...
  • Evet çalışmıyor bendede revolver var dolby atmos kullanıyorum xboxın ama pcdeki kendi ses kartının verdiği performansı vermiyor.Orjinal koluda sesi kötü veriyor razerın koluna takınca ses ciddi manada değişiyor.Kol yerine uzatma kablosu alıp direk konsola bağlamak sanırım en iyi sonucu verecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    HyperX Cloud Revolver S One x'de dolby uygulamasıyla 7.1 çevresel ses veriyor mu ? Özellikle bf cod pubg fortnite gibi oyunlarda?
  • Xbox ta usb ses kartı kullanamıyorsunuz.Dolayısıyla xboxın uygulaması pek bir şey vadetmiyor.Ama evet 7.1 midir verilen bilmiyorum ancak sanal bir çevresel ses oluştuyor.Ancak xaominin hybrid kulak içi kullaklığımı kullanıyorum daha çok ve aralarında 1yılı geçti kullanalı öyle bir fark sezemedim.Xbox ne zaman usbden ses verisi vermeye başlar o zaman muazzam olur işte.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.