Şimdi Ara

Gazi Tıp Skandalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet gençler gün geçmiyor ki güzel ülkemizde skandalların ardı arkası kesilmesin.

    Bildiğiniz gibi gazi tıp daha önce bölünme skandalıyla gündeme gelmiş ancak son anda bölünmekten kurtulmuştu tabi skandallar bitmedi.

    Gazi üniversitesine yaz okulu gelince bütünleme sınavları kaldırıldı ancak bir Tıp fakültesi yaz okulu açamazdı değil mi? Peki ne oldu, rektörlük senatosu bir karar aldı ve öğrencilere 3 büt hakkı tanıdı peki 1 senede 20 stajın olduğu bir okulda 4. bir stajdan büte kalınca ne oluyor arkadaşlar? Beklersiniz ki 3 stajın bütüne giriyorsunuz ama 1 tanesine giremiyorsunuz hayır 4 stajın da bütüne giremiyorsunuz ve otomatik olarak 4 stajdan da kalmış oluyorsunuz, bu ayrı skandal bunun sene ortasında açıklanması ayrı skandal.

    Skandallar bununla bitmedi tabi ki Gazi Tıp Öğrenci Kurulu bir bildiri yayınladı:
    "Sevgili arkadaşlar
    Okumuzun diplomaları geçen yıl değiştirilmiş olup tıp fakültesi diplomaları da bu süreçte yeniden düzenlenmiştir fakat yapılan düzenlemelerde diplomalarda "Tıp Doktoru" İngilizcesi "Doctor of Medicine" ifadesi yerine "Lisans" mezunu İngilizce olarak da "Bachelor of Science" ibaresi getirilmiştir. Sonuç olarak diplomalarımızda Tıp Doktoru olduğumuzu kanıtlayacak bir ibare bulunmamaktadır. Bu durum başta hak ettiğimiz ünvanımızın ve yüksek lisans derecesinde kabul edilen eğitimimizin eksik gösterilmesine neden olmuştur. Ayrıca verilen diplomalar yurtdışında tıp fakültesi öncesi temel bilim mezuniyetine tekabül edeceği için yurtdışında çalışma ve uzmanlık yapma imkânlarımızı da kısıtlanmıştır. Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu olarak bu konu hakkında bilgi isteminde bulunacak ve hatanın düzeltilmesi adına çalışmalara başlayacağız. Yapacağımız çalışmalarda sizlerin de destek ve önerilerine ihtiyaç duymaktayız. Olacak gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.
    Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu"

    Hatırlatma: Gazi üniversitesinin hala bir yurdu bulunmamakta, yakınlarında 4-6 kişilik odalara sahip kyk kız yurtları varken, hiçbir erkek yurdu bulunmamaktadır.

    Gördüğünüz gibi arkadaşlar benden size bir abi tavsiyesi bundan sonra bir üniversiteyi yazarken sıralamasına göre yazmayın.

    Diploma skandalı ile ilgili halledilecegiz taahhüdü geldi ama tabi ortada resmi bir yazı yok, ne zaman resmi bir açıklama yapılırsa o zaman konuyu silerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 1 Kasım 2019; 13:59:40 >







  • Hocam kimse değerli uyarınız için teşekkür dahi etmemiş ama ben teşekkür etmek istedim. Ellerinize sağlık.
  • Concordato kullanıcısına yanıt
    Hocam Tahsin Banguoğlu ne güne duruyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oha rezalete bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemin ediyorum yazık bee yazık .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gazi tıpımıza dokunmasınlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.