Şimdi Ara

Windows 10'un Hesap Makinesi yeni özellikler kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft, Windows işletim sistemindeki Hesap Makinesi uygulaması için önemli bir güncelleme yayınladı. Yeni Hesap Makinesi şu anda son testleri yapılan 19H2 kod adlı yeni Windows 10 güncellemesinin yüklü olduğu sistemlere indirilebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Windows telefon kullanıcılarına kötü haber



    Görünüşe bakılırsa, Windows 10 Kasım 2019 Güncellemesi'nin (sürüm 1909) yayınlanması ile birlikte de genel kullanıma sunulacak. Hesap Makinesi'nin yeni sürümü beraberinde matematiksel hesaplamaları kolaylaştıracak bazı kullanışlı özellikler getiriyor.





    Trigonometri ve Fonksiyon desteği



    Yapılan yenilikler, uygulamayı gelişmiş hesaplamalar için kullananları memnun edecek. Zira artık Bilimsel modda Trigonometri için ayrı bir açılır menü var. Kullanıcılar bu menüye tıklayarak sin, cos, cot, tan, sec gibi tüm işlevlere kolayca erişebilecekler.



    Aynı şey toplam altı farklı seçenek arasından seçim yapmayı mümkün kılan Fonksiyon menüsü için de geçerli. Bir sonraki Windows 10 özellik güncellemesi yayınlanınca herkes için kullanılabilir hale gelecek yeni Hesap Makinesi'nin sürüm numarasının ise 10.1909.1.0 olduğunu belirtelim.








  • 2+2=5 yapabiliyor mu bana onu söyleyin

  • 19H2 sart degil iste :)
    https://store.rg-adguard.net

    arama kismini da sunu yazin :

    https://www.microsoft.com/store/productId/9WZDNCRFHVN5

    uzantisi (.AppxBundle) olani indirin kurun.

    Direk Magazadan cekiyor orjinal guvenli :)

  • Bu uygulamanın simgesini tasarlayani bulup direkt işten çıkarmak gerek. Hayatında bu kadar berbat bir tasarımlı bir uygulama simgesi görmedim. Windows 98 simgeleri bile daha akıllıca tasarlanmış.

  • Windowsun tasarımına bakarsak tasarımcıların yazılım mühendisleri olduğu çok belli. Hiç bir hoş görüntü yada tasarım yapalım insanlar beğensin durumu yok.

    İkonları değil de sistemin bütününü tasarım işinden anlayanlar tasarlamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Windowsun tasarımına bakarsak tasarımcıların yazılım mühendisleri olduğu çok belli. Hiç bir hoş görüntü yada tasarım yapalım insanlar beğensin durumu yok.

    İkonları değil de sistemin bütününü tasarım işinden anlayanlar tasarlamalı
    Ben de bunu anlamıyorum. Tüm herkes tasarım odaklı isler yaparken dünyanın en büyük yazılım firmasının tasarım ile ilgili sorunları olması inanılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ehli olsam gui tasarlar görüşmeye çalışırdım. Bazen o kadar garip geliyor ki. Macos u hiç görmemişler sanırsın. Bi renk uyumu yap arkadaş ne bilim bi düzen olsun. Tasarım ile alakalı sorunları dersen küçümsemiş olursun. Resmen tasarım faciası. Bir arayüz bu kadar çirkin olabilir mi derken aklıma Ubuntu geliyor. Macos hiç kullanmadım ama arayüz gerçekten şahaser

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Konunun ehli olsam gui tasarlar görüşmeye çalışırdım. Bazen o kadar garip geliyor ki. Macos u hiç görmemişler sanırsın. Bi renk uyumu yap arkadaş ne bilim bi düzen olsun. Tasarım ile alakalı sorunları dersen küçümsemiş olursun. Resmen tasarım faciası. Bir arayüz bu kadar çirkin olabilir mi derken aklıma Ubuntu geliyor. Macos hiç kullanmadım ama arayüz gerçekten şahaser
    Sonuna kadar katılıyorum dediklerinize. Windows 10 zaten tam bir tasarım faciası. Anlat anlat bitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gui tasarımını konuşursak aslında her ne kadar Windows kötü de olsa diğerleri de çok iyi değiller bence. Sonuçta ilk gui den beri ikon olayı var. Microsoft biraz değiştirdi olayı livetile ile ama devam ettirmedi.

    Arayüz konusunda yeni bir çağ açılma zamanı geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.