Şimdi Ara

Turkcell Superbox'da şark kurnazlığı mı yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superbox'ın sınırsız(?) paketlerine binaen düzenlenen sözleşmede aylık 1TB download ve 500GB upload sınırı bulunmakta, ayrıca 2 lokasyondan fazla yerde kullanmak ve router bağlamak dahi yasak cihaza sözleşmede çok fazla kafa karıştırıcı madde bulunuyor.

    Turkcell Superbox'da şark kurnazlığı mı yapıyor?
    Turkcell Superbox'da şark kurnazlığı mı yapıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bildiğim kadarıyla şuanda o tür sınırlamalar aktif değil. Ancak Turkcell bu maddelerle kendini güvenceye almaya çalışıyor. Yani yoğun kullanımdan dolayı sıkıntı yaşamaya başladığında, gelecekte aktif edebilir bu sınırlamaları. Çünkü sözleşmelerde var.
    Yapmaz da demeyin, Türkiye'de ilk adil kullanımı fiberde Superonline getirmişti, sözleşmelerinde de vardı ve sınırlama yapılmıyordu ilk başta.
  • Ben de Superbox kullanıyorum, pek çok yerde kullandım cihazı sıkıntı yaşamadım, 1TB'ı da aştığımı sanmıyorum ama muhtemelen şirket kendini korumak için bir sözleşme maddesi eklemiştir standart prosedür tüm dünyada sınırsız paketlerde bir üst limit yazıyor
  • Bizzat arayip kendim sordum cok oldu sadece ticari amac icin kullananlara uygulanacaktir diyor musteri temsilcileri (Örnegin bir kahve isletiyorsun 10 mbps lik olani 100 tane 1000 tane mac adresinden baglanti saglattin o zaman o 1 tb gecer li ben 3 aydir 1 tb yi geciyorum oyle bir sinir yok 100 tane lokasyon degistiriyorum ve ayriyetten hatti baska cihazla kullaniyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim superbox kulanmamdaki amaç zaten farklı lokasyonlarda kullanmak içindi yazın yazlığa götürüyorum iş seyahatlerinde çıktığımda yanıma alıyorum bazen internet sıkıntısı yaşamamak için o kadar farklı lokasyonlarda kullandım hiç sorun yaşamadım 1 TB'ı aştığımı sanmıyorum muhtemelen şirket kendini korumak için bir madde eklemiştir o da standart bir şey zaten
  • Hocam aldığımdan beri yaklaşık 1.5 terabayta yakın download 700 gigabayta kadar da upload yaptım. Hiç sıkıntı olmadı. O sözleşmede en fazla 4 cihaz bağlanabilir de yazıyor. Ayrıca belirlenen 2 lokasyonda kullanılabilir yazıyor ama hiçbiri uygulanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_03 -- 18 Ekim 2019; 12:38:49 >
  • Sadece yazıyorlar yarın bigün o durumlarda kullanabilmek için. Turkcell'in tipik yapmayın dediği şeyin uluorta yapılmasına izin vermesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine dansöz gibi kıvırmamak için kendini sağlama almaya çalışıyor

    sözleşmeye bu maddeleri ekleyerek .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.