Bildirim
Krep neden böyle oluyor? SS'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
Mesaj
-
-
hava kabarcığı. biraz daha kısık ateşte pişirmeyi dene. -
inanmayın bu krep değil kars gravyeri -
Et mi pişiriyorsun altını kıs -
Herkes neden çocuğa kızmış? Yazık yahu -
kıssana lan altını -
Süt oranını artır. Su arttıkça o kabarcıklar artar. Sanırsam onlar su buharı. Diğer malzemelerden önce pişmek yerine buharlaşıyor. ;) -
Krepin kıvamı daha cıvık olur bu kreple pankek arası bisey olmuş ve kabarcik olmasi aslında gayet normal ama bu kadarı fazla altını fazla açmışsın kizgin tavaya atmışsın kabarcık çıkarın krep beni çevir diyordur cevireceksin -
em onu -
KISSANA LA -
Kaşıkla etrafa yayman lazım koçum belkide unu az koymuşsundur. Böyle şeyleri düşünün bizim beynimiz yoruluyor olum -
Artık KISSANA laaaa -
Mikserle cirpiyorsan 4 5 dk dinlendir -
La kıs altını -
altını kıs ln yandı yandıı -
at çöpe artık kömür olmuştur -
:( -
Hala kısmadın mı? Sayfayı yeniliyorum bir düzelme yok yine kabarcık -
Krepin alt katmanında bulunan sıvının kaynayıp buharlaşması sonucu buharın yüzeye çıkmaya çalışmasından dolayı oluşuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 23 Ekim 2019; 15:31:16 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Herkes neden çocuğa kızmış? Yazık yahu
|
kıssana lan altını
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X