Şimdi Ara

Instagram üçüncü taraf uygulama bağlantılarını daha iyi kontrol etmenizi sağlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kişisel verilerin gizliliğinin daha fazla öne çıktığı şu günlerde üçüncü taraf uygulamaların kontrolü de öne çıkmaya başladı. Platformların kendi sistemlerini kontrol etmeleri kolayken üçüncü taraf uygulamalardan gelen istekleri kaçırabiliyor. Bunun çözümü ise daha fazla kontrol.


    Daha fazla kontrol


    Instagram son güncellemesi ile üçüncü taraf uygulamaların veri erişimini daha fazla kontrol etmenizi sağlayacak. Eklenen yeni ekran ile kullanıcılar erişim sağlayan üçüncü taraf uygulama listesini görebiliyor ve burada ikinci bir kontrol sağlayabiliyor.


    Ayrıca Bkz.Kumar makinelerine AMD E serisi grafik birimleri

    Instagram’ın Ayarlar kısmına girdikten sonra Güvenlik-Uygulamalar sekmesinde üçüncü taraf uygulama kontrol seçeneğini görebiliyorsunuz. Tıkladığınızda ise uygulama listesi karşınıza geliyor.


    Son dönemde gerek reklam verenler gerekse de üçüncü taraf uygulamalardan gelen aşırı erişim davranışları Instagram’ı zor durumda bırakmıştı. Yeni hamle bu konuda biraz daha elini güçlendirecek. Yeni özelliğin altı ay içerisinde tüm kullanıcılara dağıtılmış olacağı ifade ediliyor.


     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.