Şimdi Ara

Google Pixelbook Go tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yıllarca alt seviye dizüstü bilgisayar pazarında önemli bir trend oluşturan Google Chromebook cihazları bir süre sonra üst seviye segmente de hitap etmeye başlamıştı. Uzun süre çıtayı yukarıda tutan Google kendi ürünlerinde şimdi biraz daha alınabilir hale geldi.


    Google Pixelbook Go özellikleri ve fiyatı


    Bugün tanıtılan Pixelbook Go dizüstü bilgisayar modelinin daha yumuşak bir tasarıma geçiş yaptığını söyleyebiliriz. Daha kompakt bir yapıya sahip olan model yuvarlatılmış kenarlar barındırıyor. Alt kısım ise ilginç bir şekilde tırtıklı silikon malzemeden imal edilmiş ve kaymayı engelleyici özelliğe sahip. Klavye dizilimi açısından da geniş bir alan oluşturulması tercih edilmiş. Adına yakışır bir şekilde cihaz daha taşınabilir ve hafif bir yapıya kavuşmuş. Ayrıca ekran geriye dönmüyor yani ikisi-bir-arada formatında değil.


    Ayrıca Bkz.Canon IVY REC kişisel kamera satışa çıkıyor

    13.3 inçlik 4K ekrana sahip olan Pixelbook Go modeli 3:2 görüntü oranı nedeniyle biraz daha geniş. Bu genişlik klavye tarafında kullanıcıya biraz daha alan açmak için kullanılmış. Henüz açıklanmasa da donanım tarafında Core i7’ye kadar işlemci, 16GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar depolama kapasitesi seçenekleri tahminleri yapılıyor.


    12 saate kadar kullanım süresi sunan batarya sadece 20 dakika şarj ile 2 saate kadar daha ekstra süre sunuyor. Google Pixelbook Go için başlangıç fiyatı 649$ olarak belirlendi


     







  • Satış adedi 5000 i geçmez bir ürünü neden üretirsin anlam veremiyorum. O cihazda i7 nin ne işi var!! Webbase çalışan bir cihaz..

  • 3:2 oran nedir video izlemek için çok kötü bir oran.

  • Bircok sey Google tarafindan tanitildi, Telefonlar kulakliklar ...

    DH uyumakta ..
    https://www.youtube.com/watch?v=S0CcIrSCU0k


    https://www.youtube.com/watch?v=YYtTUSu3spU

    https://www.youtube.com/watch?v=phZ0vwHss0I



    https://store.google.com/us/?hl=en-US&regionRedirect=true


    https://store.google.com/us/config/pixel_4?hl=en-US

















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 15 Ekim 2019; 20:35:10 >




  • Güzel bir optimizasyon ve uygun fiyat ile i3 işlemci, 4-8 GB ram ve 120 ssd çok güzel iş yapardı. Sadece internete girip basit işler yapacak kullanıcılar için biçilmiş kaftan olurdu.

  • tr'ye gelmeyecek yine
  • Acer Chromebook sahibi birisi olarak Chromebook bi zamana yapılmış en güzel projedir bence ama go ya 650 dolar vermek bence gereksiz. Sebebi belli diğer Chromebooklardan bi farki yokki neden 3 katı fazla paraya aynı sisteme sahip chromebook alalım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.