Şimdi Ara

Garanti Kapsamında Servis Bedeli Hırsızlığına Düşmeyin!!!!!! Hotpoint - Vestel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hotpoint AQ8L092UTK çamaşır makinemiz var, zaten hanım hiç memnun değil koku yaptığı için, genelde de şikayet varmış bu markanın makinelerinden.
    Nisan 2019'da da Türkiye'den çekilmiş Hotpoint, servisi Vestel veriyormuş. Geçen hafta geldiklerinde, uzatılmış garanti olmasına rağmen, sorunu da çözememelerine rağmen servis geldi diye 50-TL istemişler, sonradan da vazgeçmişler.

    Şimdi yine aynı sorundan kaynaklı servis kaydı açtım Vestel'e, yine servis gelir de kullanıcı hatası olursa servis bedeli alırmış, alakası yok kullanıcı hatası değil, ayrıca Alo 175'ten de bilgi aldım garanti kapsamında hiçbir şekilde ücret talep edemeyeceklerini, İl Ticaret Müdürlüklerine şikayet etmemi söylediler.

    Birincisi Vestel'in bu çakallığına kanmayın, Vestel alacaksanız da bu durumla karşılaşacağınızı bilin, farklı servisler de böyle talepte bulunursa kanuni haklarınızı bilin.







  • Koku sorunu %99 hatalı kullanım kaynaklıdır. Garanti ise ürünün üretiminden kaynaklanan hataları kapsar. Kullanım hatalarını kapsamaz. Bu bağlamda Vestel kullanıma bağlı sorunlarda garanti süresi dahilinde ücret alma hakkına sahiptir.

    Ürünün koku sorununu çözmek için birkaç defa çamaşır suyu kullanarak 90 derecede boş olarak çalıştırmanızı ve makinenin çalıştığı süre dışında her zaman kapısını aralık bırakmanızı öneririm. Koku probleminiz büyük ihtimalle makinenin kapısının kapalı tutulması sonucu kazanda bakteri üremesinden kaynaklanıyor.

    Giysilerinizde koku oluşuyorsa sebepleri daha farklıdır ve arıza da söz konusu olabilir. Sorununuzu makinenin kokması olarak anladığımdan yukarıdaki bilgileri verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotpoint grubunun en kötü makinesi olan indesit'i kullanıyorum afedersin ucuza aldığımız için köpek muamelesi görüyor fakat hiç koku yapmadı.

    ilaveten hotpoint'in türkiye'den çekilmesine üzüldüm. whirlpool ile ortak olduktan sonra ucuza iyi kalite bulaşık makinesi alabiliyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.