Şimdi Ara

'Kapıları açarız, 3.6 milyon mülteciyi sizlere göndeririz'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 'Kapıları açarız, 3.6 milyon mülteciyi sizlere göndeririz'
    Bizim derdimiz Suriye'yi işgale kalkışan terör örgütleriyledir. Bizim Kürt kardeşlerimizle de sorunumuz yok. Tamamen terör örgütleriyle sorunumuz. Biz oradaki Kürt kardeşlerimizle değil terör örgütüyle şuanda mücadele ediyoruz. Türkiye belkide bu ülkedeki topraklarındaki tek meşru güç. Eyy Avrupa Birliği kendinize gelin. Bizim şuandaki operasyonumuzu bir işgal hareketi diye nitelendirmeye çalışırsanız işimiz kolay kapıları açarız 3.6 milyon mülteciyi sizlere göndeririz.
    Kalkmışlar para hesabı yapıyorlar. Neymiş ikinci taksidi göndermeyeceklermiş. Biz zaten sizden bir şey alarak hareket etmedik. 40 milyar dolar harcadık. Bir o kadar daha harcar yolumuza devam ederiz ama kapıları da açarız. Siz bize hiçbir zaman samimi olmadınız 1963'ten beri oyaladınız. AB'ye aldık alacağız diye oyaladınız siz dürüst değilsiniz. Hayatınız yalan üzerine kurulmuş. İstediğiniz kadar saldırın biz bu yolda emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz.
    Suriye topraklarındaki gerçek işgalcilere ses edemeyenlerin Türkiye'nin meşru haklarını korumasına karşı çıkması bir aciziyet göstergesidir. Biz bu noktaya durduk yere gelmedik. Suriye krizinin başladığı 2011'den beri bu ülkedeki sorunun tüm kesimlerin haklarını güvence altına alan demokratik bir yol için gayret gösterdik. Bizzat Beşar Esed'e bu konuda telkinlerde bulunduk. Ancak Beşar Esed 1 milyon insanı Suriye'de öldürdü. Kendi halkını öldüren bir insanla karşı karşıyayız. Hala o giderse yerine kim gelir sorusunu soran liderler var. DEAŞ gelirse ne olur? DEAŞ'ı sen getirirsen benim buna söyleyecek bir şeyim yok. Suriye halkı DEAŞ'ı getirecek kadar aklını peynirle yememiştir. Bunu da bilelim.

    https://www.msn.com/tr-tr/haber/gundem/son-dakika-cumhurbaşkanı-erdoğandan-kritik-açıklamalar/ar-AAIzkp8?ocid=spartandhp#page=3



  • Kapıları açarım ha.. Aç tutan mı var? Ne olacak açınca sayın %51 in partilibaşkanı, mülteci olamazlar ki, böyle bir prosedür yok.. Yanlışsam düzeltiniz lütfen..
  • Ortamlarda biz ensarız dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapılar açılsa milyonlarca Türk vatandaşı ülkemde hukuk yok, can- mal hiç bir güvenliğim yok diyerek, haklı olarak insan hakları ve hukukun üstünlüğü olan güvenli bir yere göç edeceğinden hiç bir şüphem yoktur.

    Arslana binen, dövüş sanatlarında derecesi olan, entelektüel ilim sahibi, bizden kat kat büyük bir ülkenin başkanı Putin in 70 m evde oturduğunu tüplü tv kullandığını gördükten sonra.
    Merkel ise dünyanın 4. ekeonosinin başkanı ve apartman dairesinde oturupda, işine bir eskort araçla gittiği bilindikten sonra..Bizim toplumumuzun gerçekten bir göz doktoruna görünmesini tavsiye ederim.

    Kapıları Türk vatandaşlarına açmak lazım gerçekten, bu işkenceden haz almayan rahatsız olan, aklı olan, gitmek isteyen istediği yere gitsin dimi ama?. Nasılsa ülkeye hukuk devleti zihniyeti bir gün gerçekten gelirse, gerçek Türk doğduğuvatanına eşbet geri dönecektir!

    Aklı selim olan meseleye böyle bakar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 12 Ekim 2019; 13:2:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.