Şimdi Ara

Windows 10 önizleme sürümüne, Android telefonlar için arama özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft, Windows 10 işletim sisteminin 18999 yapı numarasına sahip önizleme versiyonunu yayınladığını duyurdu. Bu sürüme gelen en dikkat çekici özelliklerinden biri de Android kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor.



    Ayrıca Bkz.Instagram'da yer alan "takip" sekmesi kaldırılıyor



    Beklenen özellik nihayet geldi



    Windows 10 kullanıcıların uzunca bir süredir beklediği telefonla arama yapabilme özelliği, önizleme sürümü ile birlikte kullanıma sunuldu. Bu yeni özellik Android cihaza sahip kullanıcıların bilgisayarlarından çağrı alabilme ve arama yapabilmelerine olanak sağlıyor. Yani herhangi birini aramak için artık akıllı telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmayacak. İhtiyacınız olan şeyler sadece Android 7.0 Nougat veya üstü işletim sistemi çalıştıran bir akıllı telefon (Samsung olması gerekmiyor) ve Bluetooth desteğine sahip bir bilgisayar.





    Yayınlanan bu önizleme versiyonunda potansiyel sorunlara da hazırlıklı olmanızda fayda var. Microsoft, bazı hile karşıtı oyun yazılımlarının eski sürümleinin bu Windows sürümünde çökmelere neden olabileceği konusunda uyarıyor. Eğer bilgisayarınızda hayati veriler taşıyorsanız bu uyarıyı dikkate almanızda fayda olduğunu da söyleyelim.








  • Çok güzel bir özellik olmu?, uzun zamandır neden hala Microsoft ve google'ın windows ve Android entegrasyonu üzerinde ilerlemediklerini anlamaya çalışıyordum. Artık telefonu elimize almadan native bir şekilde (ekstra bir program kurmadan) telefonumuz ilgili işlemler yapabilmeliyiz. Buna arama, mesaj gönderme alma, hatta bir arayüz bile dahil olabilir. Şuanda rahat bir sekilde wifi uzerinden screen casting yapabiliyorsunuz. Neden bunu native olarak kullanmayalım?

  • Windows 7'de zaten vardı bu özellik ve çok işime yarıyordu. Bluetooth ile bağlanıyor numara çevirme penceresi açılıyordu. Eskiden var olan şeyleri yeniymiş gibi tanıtıp tekrar getirmek de moda oldu bu aralar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • companion app yüklemeniz gerekiyor bari onu yazsaydınız, donanım sitesi burası biraz daha detay. insanlar yapmak kurcalamak isteyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.