Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn 2, PlayStation 5'in Çıkış Oyunlarından Olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
    28 Şubat 2017'de piyasaya sürülen yılın en iyi oyunlarından biri olan PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen Horizon Zero Dawn'ın ikincisi büyük bir ihtimalle gelecektir. Oyunun sonundaki olay gereği hikaye olarak bir devamı olacak şekilde bitirildi ama bunun dışında böylesine çok satan büyük bir yapımın devamını mutlaka yapacaktır Gueriila Games ve Sony. 
     
    Guerilla Games'in yeni açtığı iş ilanları da bu durumu destekler nitelikte. Guerilla Games'in açmış olduğu iş ilanlarında açık dünya yaratma konusunda deneyimli bir tasarımcı, animasyon ve fizik sistemlerinde de deneyimli birilerini arıyor. 
     
    Bu iş ilanları insanların aklına direkt olarak Horizon Zero Dawn'ı getirdi. Serinin bir ikinci oyunu mutlaka gelecektir ve etrafta dolanan söylentilere göre Horizon Zero Dawn 2, PlayStation 5'in çıkış oyunlarından olacak. Detaylı ve gerçek bilgileri önümüzdeki süreçte mutlaka göreceğizdir.
     
    Ayrıca PlayStation 5'in çıkış oyunu olmasa bile büyük bir ihtimalle Horizon Zero Dawn 2'yi PlayStation 5'te görürüz.
     








  • Olmamasını tercih ederim. Grafikler ağız düşürecektir ama oyun genel anlamda bende hiç heyecan yaratmadı. Umarım Sony PS5 te FPS lere biraz ağırlık verir - PS4 te sadece bir tane (killzone shadow fall) FPS yaptı yanılmıyorsam - diyeceğimde daha şimdiden en ünlü FPS markalarının geliştiricisine robot dinozorlara ok atma oyununun ikincisini geliştirttiriyorlar...
  • şu oyunu türkçe altyazılı oynuyabilseydik çok güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyronspırex

    şu oyunu türkçe altyazılı oynuyabilseydik çok güzel olurdu.
    L2English
  • Olmamasını tercih ederim. Grafikler ağız düşürecektir ama oyun genel anlamda bende hiç heyecan yaratmadı. Umarım Sony PS5 te FPS lere biraz ağırlık verir - PS4 te sadece bir tane (killzone shadow fall) FPS yaptı yanılmıyorsam - diyeceğimde daha şimdiden en ünlü FPS markalarının geliştiricisine robot dinozorlara ok atma oyununun ikincisini geliştirttiriyorlar...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Otlayan android ler geri gelsin tabi yaa!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 milyon satarak büyük bir başarı yakalamıştı ve gayette iyi oyundu PS5 çıkış oyunu için gayet ideal bir oyun..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yakın dövüş aksiyonunu geliştirirler umarım, ilk oyunu severek oynamıştım.
  • Çok gereksiz ve sıkıcı oyunun gereksiz hype ı yüzünden oluyor bunlar
  • Oyun resmen devrim yapmıştı. En iyi grafikli Open World, süper hava şartları ve çok yüksek poligonlu devasa düşmanları bir arada oynatıyor. PS5'te iyice coşar
  • Belki bir seneden fazla oldu BSC'yi takip etmiyordum, haberler artık kaynağa göre değil gönülden geçene göre verilir olmuş. Buram buram fanatizm, hemde sadece grafikten ibaret bir oyuna :)
  • Güzel olur. Hele ki 60fps de şu oyunu oynamak var ya zevkin dibi olur.. Bakalım ya.. Yeni nesilden hem ps hem xbox tarafından umutluyum. Çok güçlü konsollar gelecek ve belkide gelmiş geçmiş en güçlü geçiş olacak. SSD sayesinde sıfırlanan yükleme süreleri, çok ama çok daha kaliteli kaplamalar. Görünüşe göre 1440p ve altı için hemen hemen her oyunda 60+ fps standartı olması vs benim açımda çok ama çok iyi gelişmeler. Gerçek anlamda geriye uyumluluk olayı da olursa çıktıktan 1 yıl sonra şöyle 2021 sonu gibi alma planım olur dolar 12-13TL olmaz ise şayet :)
  • konsolun çıkmasına 1 sene kalmış zaten. çıkış oyunu olacaksa şu anda büyük oranda bitmiştir zaten. adamlar daha yeni eleman aldıklarına göre çıkış oyunu olmayacak demektir..
  • Gerek hikaye gerek oynanabilir ve dünyası harika oyundu devamını sabırsızlıkla bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni IP olmasını tercih ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Belki bir seneden fazla oldu BSC'yi takip etmiyordum, haberler artık kaynağa göre değil gönülden geçene göre verilir olmuş. Buram buram fanatizm, hemde sadece grafikten ibaret bir oyuna :)


    Bu olay zaten beklenen bir şeydi. Ayrıca oyunun hikayesi, açık dünyası ve aksiyonu da iyiydi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunda müthiş manzaralar vardı PS5 neler yapar hayal edemiyorum. Yine satış kuyrukları olacağı kesin

    https://www.gamersyde.com/video_horizon_zero_dawn_the_frozen_wilds_landscapes_4k_-41270_en.html
  • Heyecanla bekliyorum açıkcası oyun çıktıktan 1 yıl sonra oyanayabilmiştim, ama dövüş mekanikleri iyi, robot tasarımları harikaydı. Senaryo çat pat anlayarak ve sonradan dökümanları okuduğumda gerçekten çok başarılı bir bilimkurgu senaryosuydu.

    Dlc de düzelttiler ama hödük bakışlarla konuşmak yakışmamıştı oyuna birde insan yapay zekası standarttı. Kesinlikle türkçe altyazı olsunda.
  • Güzel ya en azından farklı aynı tip şeyleri görmekten bıktım ben
  • İlk oyunu severek ve uzun uzun oynadım yan hikayeler zırhlar falan her şeyini açmaya çalıştım. Farklı iyi bir oyundu ama adını koyamadığım bir şey var bu oyunda soğuk gibi böyle karakter animasyonlarından mıdır nedir belki bir türlü içine çekemedi ama çok iyi bir oyundu o kesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.