Şimdi Ara

iCloud klasör paylaşımı gelecek yıla kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple gibi bir devin himayesinde olmasına rağmen iCloud platformu rakipleri kadar kendisini geliştiremedi ve fonksiyonel bir bulut depolama hizmetinden ziyade yedekleme odaklı olarak devam etti. Bu konsept halen değişmiş değil.


    Yine olmadı


    Apple’ın macOS Catalina güncellemesi ile birlikte tanıttığı ve rakiplerine biraz daha yetişmesini sağlayacak iCloud dosya paylaşımı özelliğinden kötü haber geldi. Özellik en erken gelecek yıl ortalarında sunulacak.


    Ayrıca Bkz.Apple farklı servisleri tek bir pakette toplayabilir

    Normalde iCloud üzerinde bireysel olarak dosyalar paylaşılabiliyor ancak bir klasör paylaşımı mümkün değil. Alınan geri bildirimler sonrasında macOS Mojave sürümüne klasör güncelleme özelliği ekleme kararı alınmıştı ancak ilk erteleme darbesi bu dönemde oldu. macOS Catalina sürümüne ertelenen özellik bu kez bahar aylarına kaldı.


    Klasör paylaşma özelliği macOS Catalina, iOS 13 ve iPad OS 13 sürümlerinin özellik listesinde halen yer almaya devam ediyor ancak Apple tarafından resmi bir açıklama gelmiş değil. Muhtemelen ilkbahar etkinliğinde kesin bir açıklama yapılacak.


     







  • Bir çok cloud firması var ama hiç biri güven vermiyor en sonunda icloud aldım ama bu klasör paylaşamama gerçekten can sıkıcı bu özellikte gelse her şey süper olacak.

  • Apple'da haklı tabi. Mücadele çok büyük, klasör paylaşmak bu kadar olmamalı. O yüzden diğer cloud sistemlerinde klasör paylaşmaya devam.

  • Çağdaş ÖZGÜR kullanıcısına yanıt
    iCloud'a güvenip OneDrive'a güvenmiyor musunuz?

  • OneDrive, GoogleDrive tabiki bu firmalarda güvenlidir ama ben şahsım adına çok sıcak bulmuyorum. Microsoft ve Google daha çok kurumsal hizmet sağlayıcı olarak hissetiriyor. Belkide herşey piskolojik :)

    İşin aslı Macbook iPad ve iPhone kullandığımdan telefonda çektiğim fotoyu direk macbook masaüstünden erişebilmek vs gibi anlık tüm aygıt paylaşımı esas olay.

  • Ücretsiz bi 5gb’ı aştıramadılar. Yazıklar olsun!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.