Şimdi Ara

KIŞ LASTİĞİ ÖNERİN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul şartlarında daha uygun olan bi kış lastiği arıyorum. Bildiğiniz üzere İstanbul’da kar çok fazla olmuyor o yüzden yağmurda ve soğuktaki performans ağırlıklı bi lastik olabilir.Kullanıcı deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

    Aklımda Michelin Alpin 5 veya Nokian wr d4 var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu mevzu aslinda ne kadar butceniz oldugu ya da ne kadara kadar harcayabileceginiz ile alakali.
    Ben gidip daha once de yaptigim gibi lassa dan alacagim, sahsi fikrim fiyat performans orani makul.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaliteli yüksek performans dersen nokian derim, ama kendim kumho kullanıyorum 3 senedir memnunum. ama buzda hiçbir lastik işe yaramıyor.
  • Nokian kullanıyorum 2 senedir güzel lastikler. Bütçe yüksekse Continental derdim. İstanbul şartlarında 2 ay için sök tak 100-150 TL 1000'den fazla lastik parası vs hiç uğraşmadan soğuk günlerde taksi toplu taşıma kullanırdım böylelikle kış şartlarından kaynaklı araç masraf ihtimalini azaltırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmclskn -- 1 Aralık 2019; 8:45:44 >
  • Nokian wr d4 kullanıcısıyım çok memnunum. Petlastan kesinlikle uzak dur. 2. Kış yaz lastiğiyle gezmek daha çok işe yarıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende nokian aldım bu kış hiç kar yağmadı ama güven hissini veriyor lastik
  • Arkadaşlar selam,

    225 55 R18 98V-H

    Lastik konusunda fikirleriniz tecrübeleriniz var mı ?

    Hangi marka lastik kullanıyorsunuz tavsiye nedir ?

    Ben şuanda Michelin kullanıyorum çokda memnun değilim değiştirme zamanı geldi de kararsızım.

    Birston goodyear dumlop nokia

    Bunlar arasında kaldım

    2012 Model Koleos
  • hknbjk kullanıcısına yanıt

    Bridgestone Wheather Control A005 kullanıyorum. Çok memnunum. Ancak baştan diyeyim, bu lastikler yönlü lastiktir. Balans ayarı dışında, ayarı doğru yapılmış bir rot makinesine bağlatıp rot ayarını düzgünce yaptırmanız lazım, yoksa aracınız sağa sola çeker. Asimetrik veya simetrik lastiklerdeki gibi hatayı affetmez.


    Yoğun kar yağışı olan bölgelerde elbette kış lastiği tercih edilmeli. Eğer böyle bir yerde yaşasaydım Bridgestone Blizzak LM005 tercih ederdim. Fiyat/Performans lastikleri bence. Ancak bu belirttiğim modeller dışındakileri almayın. Yani amaç körü körüne marka değil, markanın belirttiğim modelleridir. Adac testlerini ve Tyrereviews'i bir inceleyin. Neden önerdiğimi anlayacaksınız.

  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt

    Tesadüfen bu mesajınızı gördüm.

    Bugün weather control a005 lastiklerimiz geldi, taktırırken uyarınızı dikkate alacağım.

    Teşekkürler.

  • korcin K kullanıcısına yanıt

    Çok iyi bir seçim yapmışsınız. Neredeyse 12000 km yol yaptım. Her türlü yola sürdüm, lastiklerde en ufak bir parçalanma veya zedelenmeye rastlamadım. Umarım böyle devam eder.

  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt

    Yerli üretim olduğunu bilmiyordum bu lastiklerin, Brisa tesislerinde üretiliyor sanırım.

    2021-8.hafta üretimi geldi.

    Umarım sizin kadar memnun kalırız biz de.

    Sevgiler,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt

    Selam Hocam


    Bridgestone a005 ilgili son deneyiminiz nasıl? Yurt içi pek değerlendirme yok. Tyrereviews vb yabancı sitelerden uzun uzadıya baktım. Yoğun kar için biçilmiş kaftan değil ama kuru soğuk ve islak da çok başarılı görünüyor. Temel problem aşınma demişler . Ama yorumlar hep medeni Avrupa dan. Ben Istanbul gaziosmanpasa da yaşıyorum ana caddeler köstebek yuvası gibi belediyeyi defalarca sikayet ettim nafile inşaat yapan eline kazmayı almış yolu kesiyor. Tem otoyolunun çoğu kısmı bile yama cokuk var 150 ile çukurdan geçiyorsun. Yani bu aşınma sorununu Avrupalılar 1 yaşıyorsa bizim 10 yaşamamız lazim. Onların yorumlarında teker gürledi balonları vb hiç görmedim.

    Hiç bridgestone kullanmadım en önemli kriterim güvenlik olduğu icin tercihim bu aslında arabayı da esim kullanacak yanaklardan surtme vb çok yapıyor hızlı kullanmasa da çukurdan kaçma yapamaz o yüzden dayanıklılık da önemli. Yani konforu tamamen sallamış güvenlik ve sağlamlığa odaklanmış durumdayım. Test sonuçlarından güvenliğe tatmin oldum ama onlar aşınma sorunu yaşıyorsa bizdeki durum nedir? Bu arada bridgestone da yaz lastiği saglamligi olduğunu iddia ediyor brosurde ama tatmin olamadım. Aslında evo ya geçmişler onlar bu sağlamlık orada arttirilmis görünüyor ama tr de yok o malesef.

    Uzattım farkındayım bir an önce almam lazım bir şekilde lastiği önerilerinizi bekliyorum tsk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • korcin K kullanıcısına yanıt

    Selam hocam


    Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz bridgestone a005 için?

    Önceki mesajda detaylı yazmıştım konfor en az önemli güvenlik birinci planda. Dayanıklılık da istiyorum ama bu model de zor gibi sizin deneyimleriniz nasıldı öneriniz ne olur tsk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 24000 kilometre kullandım, yaz ve kış boyunca. Çok ama çok memnun kaldım. Hala sıfır gibilerdi. Özellikle yağışlı havalarda yol tutuşu harika. Kuru havada da sıkıntı yaşamadım. Yoğun karlı havada kullanmadım hiç. Bunu belirteyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1520extreme -- 11 Kasım 2021; 0:49:25 >
  • ceycey84 C kullanıcısına yanıt

    Hocam uygun fiyata bulursanız alın. Yoğun karlı hava haricinde diğer hava şartlarında kullandım ve memnun kaldım ben. Daha önceki aracımda Michelin Crossclimate kullanmıştım. Michelin de iyiydi ama kuru ve yağışlı havada bu lastikler daha fazla güven verdi bana. Bir üstteki mesajda belirttiklerim geçerli. Ama yönlü lastik olduklarından yolun yatay eğiminden etkileniyor aracın gidişi. İlk başlarda bunu problem saysam da zamanla alıştım. İyi bir balans ayarı yaptırmak gerekiyor. Bunu da belirtmek lazım.

  • ceycey84 C kullanıcısına yanıt

    O lastikleri annemin aracı için almıştım altı ay kadar önce, bir şikayeti olmadı bıgüne kadar. Ancak araba genelde yatıyor zaten, lastik değişiminden sonra birkaç bin km kullanmıştır en fazla. Önceki michelin crossclimate lastiklerini de 6-7 sene kullanmıştı.

    Kendi aracıma Ekim ayında hem yazlık (goodyear asimetrik 5), hem de kışlık (nokian snowproof p) aldım. Yazlıklar takılı şimdilik, birkaç haftaya kışlığa geçerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt

    Cok teşekkür ederim. Bulmaya uğraşıyorum insallah başarırım. Tekrar tesekkurler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.