Şimdi Ara

Araplara Karşı Duyulan Anlamsız Nefret (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
9.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Klaore K kullanıcısına yanıt
    Olayı yanlış pencereden değerlendiriyorsunuz, bize arap kültür ve geleneklerinin çok fazla zararı oldu ve olmakta, yaşamımızı daha kaliteli ve güçlü kılacak milletleri örnek alabiliriz fakat benliğimizi teslim etmeden bunu sağlamalıyız.

    3.Sınıf barbar ve sapık ruhlu insanlara kardeşim diyip kucak açmak tarihimizde hep felaketler getirmiş biraz ders almalıyız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin araplara düşman olduğu filan yok
    zaten belirtmişsin bunun bir mantığınında olmadığını buradaki temel sorun ülkenin haddinden epeyce bi fazla göç alması
    her yerde arapların olmasına karşı halkın verdiği doğal tepkidir milliyetleri üzerine yoğunlaşrak ortaya çıkan arap tepkisinin özünde gerçek söylediğim gibi
    çok fazla ve bir anda ülkeye hücum etmelridir ekonomik dengenin bozulmasından kaynaklı yaşadığımız fiili durum her milletin vereceği doğal tepkisidir bir anormallik yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Bence sen yanlış tarafa çekiyorsun yada çelişkili bir adamsın.
    Ben ülkemde istemediğimi zaten bu forumda elbet yazmışımdır. Konu o değil. Sen diyorsun ki arap şeylerini kullanmam. Bir kaç arabın göçmenin mültecinin yada komple ırkın yapmış olduğu kötü olguları, yapıtlara bağlayamazsın. Yapıttan kastım sözsel ve dini yapıtlar. Ben selamun aleyküm dedim diye arap şeysini mi kullanıyorum yoksa Rabbimin selamı üzerinizde olsun mu demiş oluyorum? Arap ırkının bize nankörlüklerinden dolayı, bir millet yüzünden dinimi bu duruma kıstas edeceksem tükürsünler benim karakterime ozaman.
    Sen diyorsun ki arap şeylerini kullanmam. Selamun aleykümden örnek verdin arap şeylerini istemiyorum dedin. Dini inancın ne bilmiyorum ama sırf arap milletinden dolayı inançsızlığa itilmiş gibisin. İnançsızlığını araplara bağlamakta ne bileyim yani böyle bir insan varsa ilkokuldan başlayıp tekrardan okul okusun, olmamış insandır o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim kendine has bir gelenek oluşturmazsan yaşatmazlar bu dünyada o ülkeyi. Gurbetçi Türklere işkence yapan almanyayı mı, her lafıyla bizi tehtit eden abdyi mi, kraliyet ile yaşayıp diktatör hüküm sürerek holigan yapısıyla ingiltereyi mi keza geçmişte ingilizler de bize çok darbe vurdu, tuvalet nedir bizden öğrenen ve konu her ne olursa olsun sarkozyden beri Türk düşmanlığı yapan fransızlara mı özenelim örnek alalım? Bir tek ispanya var doğru düzgün destek veren. Kimi örnek alacaksın? Örnek olmadıktan sonra ne anlamı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcy123

    ŞARABI SİLMİŞLER ARAP YONETİCİMİZ VAR SANIRIM
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.