Şimdi Ara

Sony, PS4 oyun konsolunda yer alan Facebook desteğini sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir süredir Sony, PlayStation 4 oyuncularının, oyunlarda çektikleri ekran görüntüleri ve videoları Facebook hesaplarında paylaşabilecekleri bir özellik barındırıyordu. Şirketten yapılan açıklamaya göre PS4'te yer alan bu özellik sonlandırılacak.



    Ayrıca Bkz.TCL, 5G destekli bir BlackBerry telefon planlarının olmadığını açıkladı



    Sony neden sonlandırdığını açıklamadı



    Sony'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer alıyor: "7 Ekim 2019'ten itibaren Facebook entegrasyonu artık PS4 sisteminde desteklenmeyecek. Bu, Facebook'un oyun ve kupa etkinliği gönderme ve arkadaş aulucu özelliğini kullanma gibi paylaşım özelliklerini içerir. PlayStation 4'in paylaşım özellikleri aynı kalacak, ancak Facebook artık ekran görüntüleri, videolar, müzik, kupa detayları veya oyun yayınlarına bağlantılar paylaşmak için bir hedef olarak sunulmayacak."





    Ancak bu PS4 etkinliklerinizi artık Facebook platformunda paylaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Sadece bu işlemi Sony'nin sunduğu araçlarla değil, manuel olarak gerçekleştirmeniz gerekecek. Şirketin bu kararı neden verdiği açık bir şekilde belirtilmezken, gizlilik odaklı bir karar olduğu ise kuvvetle muhtemel görünüyor.








  • Multimedya olarak Xbox çok daha başarılı.

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle.

    PS1 den beri her cihazını kullandım. Bir ara 6 ay xkeyli xbox kullandım o zamnki kullanım olsun arayüz olsun sunduğu özellikler olsun şu anda ps4 bile o tadı veremiyor.
  • Zaten bir işe yaramior instagram yapsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arayüz ve multimedya olarak Xbox'la aşık atamayacakları aşikardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haber yavaş yavaş Playstation 4 konsolunun ömrünü tamamladığı ve Playstation 5 için yatırımların başladığı anlamına geliyor.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    :) O bildiğiniz siyah Xbox tan beri Xbox kullanıcısıyım Tüm serilerini kullandım. Şuanda da One X yani en güçlü modelin sahibiyim. Playstation serisini 4 hariç kullandım ancak arayüzünü geri kalan tüm cihazlarından biliyorum.

    ONE X in arayüzü estetik kullanım stabilite performans olarak gördüğüm en berbat arayüz, Multimedya olarak Ps4 le farkı olmadığı gibi cihaz arayüzde ara ara donma kasma yaşadığı için Ps4 ten bariz şekilde kötü diyebilirim. Xbox 360 kullanırken, Xbox arayüzü çok başarılı hızlı ve stabildi. Playstation ın ikon tasarımını seviyorsam, Xbox ın multiplayer desteği, menülerinin konumlandırılması vs hoştu. XBMC arayüzü ve EVOX sayesinde şuan Kodi gibi multiplayer settop box yazılımları gelişti.

    Buna rağmen ONE Serisinin arayüzü leş olduğu gibi performansı da leş? KİM KİMLE aşık atamıyor? Xbox resmen damdan kafa üstü düşmüş paramparça olmuş. ONE serisinin arayüzünü beğenmek için arayüz görmemek performansını beğenmek için performans nedir görmemek lazım. One X serisinde bile gerek yerli gerek yabancı sayısız donma/kasma şikayeti var. O saçma tasarımla donup kasmaması abes olacağı için benim gibi bu şikayeti dillendirmeyen nice insanlar vardır. Arayüzü aşırı ağır ve yer yer donuyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.