Şimdi Ara

Chrome'un mobil versiyonuna, web sayfalarını bilgisayarınıza gönderme özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chrome'un mobil versiyonuna, web sayfalarını bilgisayarınıza gönderme özelliği geldi



    Şimdiye kadar telefonunuzda gezdiğiniz web sayfalarını, bilgisayarınıza göndermenin en kolay yollarından biri Microsoft Apps uygulamasını yüklemekti. "Bilgisayarda devam et" olarak bilinen bu özellik artık popüler internet tarayıcısı Chrome'da da kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Intel, yapay zeka ile felçli hastaların tekrar yürüyebilmesini sağlayabilir



    Web sayfaları kolay bir şekilde paylaşılabiliyor



    Eğer akıllı telefonunuzda Chrome tarayıcısını kullanıyorsanız, o anda gezdiğiniz web sayfasını, sağ üst kısımda bulunan üç noktaya tıklayıp, çıkan menüden paylaş seçeneğini kullanarak bilgisayarınıza göndermeniz mümkün. Bu menüde yer alan "Cihazlarınıza gönderin" ibaresine tıklayarak, çıkan seçeneklerden cihazınızı seçmeniz yeterli olacaktır. Akabinde, bilgisayarınızda bir bildirim belirecek ve bu bildirime tıklayınca ilgili web sayfası Chrome tarayıcısında açılacaktır.



    Chrome'un mobil versiyonuna, web sayfalarını bilgisayarınıza gönderme özelliği geldi



    Eğer pek takip edemediyseniz, Google bu özelliğin tam tersini, yani bilgisayardan, cep telefonuna web sitesi gönderme özelliğini de başlatmıştı. Bu özelliği kullanmak için de, bilgisayarınızdaki Chrome tarayıcısında gezdiğiniz sitenin herhangi bir yerinde sağ tıklayarak "... cihazınıza gönder" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Daha sonra cep telefonunuza gelen bildirime tıklayarak, ilgili siteyi akıllı telefonunuzdan gezmeye devam edebileceksiniz.




    Kaynak:https://mspoweruser.com/you-no-longer-need-to-install-microsoft-apps-to-send-webpages-from-your-android-smartphone-to-your-pc/







  • chrome samsung browser gibi adblock eklentisini eklemedikçe kullanmayacagım

    Ne keriz bir firma bu ya hem appstore'da samsung browser için adloblock eklentisini tutuyorsun hemde kendi browserına adblock koymuyorsun. adamlar dünyayı yönetiyor ama kerizler abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 7 Ekim 2019; 10:34:42 >
  • Opera' ya hosgeldin Chrome ??

  • Bilgisayara gelen bildirim yaklaşık bir dakika gibi bir sürede geliyor. Bu kadar bekleyene kadar adresi elle yazarım. Neden bu kadar yavaş olduğunu bilmiyorum ama garip geldi.

  • TITAN kullanıcısına yanıt
    son cümlende güldüm. Bi akıllı sensin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.