Şimdi Ara

Instagram “Grup Hikayeleri” özelliğini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Instagram’a her geçen gün yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Bugün ise başka bir özelliğin test edildiği fark edildi. “Grup Hikayeleri” şeklinde tanımlanabilecek bu özellik sayesinde, hikayelerinizi oluşturduğunuz gruplar içerisinde paylaşabileceksiniz.

    Facebook tarafında denendi


    Bazı kullanıcılara bu özellik tanıdık gelebilir. Çünkü Instagram’ın çatı şirketi Facebook, grup hikayelerini yaklaşık bir yıl önce ekledi. Facebook tarafında kullanıcılar tarafından ilgi çekmeyen özellik geçtiğimiz ay sonlandırıldı.


    Facebook’un hikayeler kısmı Instagram kadar popüler olmadığından dolayı grup hikayeleri özelliğinin tutmamış olması mümkün. Instagram cephesinde çok daha popüler olan hikayelerde denenmesi, en azından firmanın böyle düşündüğüne işaret ediyor.


    Ayrıca Bkz.Yeni bir Matrix filmi daha duyuruldu: İşte detaylar

    Daha önce de belirttiğimiz gibi özellik şimdilik uygulamanın kodları içerisinde gizlenmiş durumda. Yani test aşamasından hiçbir zaman çıkmama ihtimali var. Daha önce ortaya çıkan bu tarz özelliklerden vazgeçildiğine şahit olduk. Grup hikayeleri de benzeri bir durumla karşılaşabilir.








  • zuckerberg keşke sosyal medya uygulamalarını tek bir uygulama yapsa sekme gibi geçiş yapabilsek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.