Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.697
Cevap
244
Favori
874.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kgngrn

    merhaba bende 2 hafta oldu gt2 yi alalı gerçekten çok güzel yazılımsal olarak eksiklikleri var ve tahmin ediyorumki güncelleme ile düzeltilicek.

    Bazı arkadaşlar burda apple ın yada samsung un satış elemanı gibi davranıp gt2 yi kötülemeye çalışmış fakat hepsi ayrı bir marka hepside farklı özelliklerini ortaya çıkartıyor

    yukarıdaki arkadaş apple ın yada samsung un hiç reklam yapmadığını söylemiş apple ın reklamlarını izlememiş sanırım.

    herkese iyi forumlar...
    Çok güzel yorumlamışsınız. Bende bunu diyorum burada genelde herkes bu saatten memnun zaten onun için 1 milyondan fazla satış rakamlarına ulaştı. Bence normal bir saate çok benziyor kalite hissiyatı çok iyi. benim tercihlerim arasında bunlarda var.
  • Saati bugün aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor hangi programlar yüükleyeyim? huawei healthi yükledim şu an.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeHLiXe

    Saati bugün aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor hangi programlar yüükleyeyim? huawei healthi yükledim şu an.
    Bu konun başında saatine nasıl yeni saat arayüzü yükleceğini anlattım onları yaparak saatin ekranını değiştirebilirsin.
  • Twitter'da watch face i yazdım siz de yazın arkadaşlar,, Huawei Watch GT2 [ANA KONU]
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Size aynen katılıyorum. Bir çok akıllı saat kullanmiş biri olarak Huawei watch active 2 akıllı saat kategorisinde olmamalı. Kol saati görünümlü akıllı bileklik. Kozmetik olarak güzel görünüyor ama bu kadar. Akıllı saat diyebilmemiz için en az 512 mb rom olması, uygulama yüklenebilmesi, wifi bağlantısı yapabilmesi ve uygulama markete telefondan ayrı girebilmesi gerekir.
  • Arkadaşlar ekran için koruyucu film ya da cam ne önerirsiniz? Bazı sitelerde koruyucu kılıf benzeri kadrana geçirilen şeffaf koruyuculardan gördüm. Bunu kullanan var mı? Saatin şık görüntüsünü bozuyor mu?
  • Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Şimdi biz akıllı saat konusunda nispeten tecrübeli insanlarız. Benim Apple Watch, Amazfit Bip, Mi Band 2, Samsung Galaxy Gear Sport ve Samsung Galaxy Watch Active 2 tecrübelerim var. Üzülerek söylüyorum, şuanda hiçbir akıllı olduğunu iddia eden saat bir apple watch değil. Gerek uyum olsun, gerek gecikmesizlik olsun Apple watch Dünya'nın en iyi akıllı saati. Kullandıklarım arasında ona en yakın tecrübeyi Galaxy Watch Active 2'de yaşadım.

    Gerçi her şey beklentiyle alakalı...

    Huawei saatler konusunda çekimser kalmakta çok haklıyım çünkü bu saatin birinci nesli insanları çıldırttı. Saat acayip takılıyordu, menüden menüye geçemiyordu, şarkı yüklenmiyordu, BT üzerinden şarkı kontrolü yoktu, telefon görüşmesi yoktu vs. Güncelleme verdiler 1-2 kere, sonrası fos. Üstüne Huawei 1. nesil saatini P20 Pro alana bedava verdi. Sahibinden sitesi o dönemde Huawei saatten geçilmiyordu.

    Şimdi ikinci nesli geldi. özellikleri beni gene tatmin etmedi ama Huawei kullanıcıları bir yönden vurmayı başardı. Neydi bu? BATARYA ÖMRÜ. Aman yarabbim. Devrim. Bu ne demek aslında biliyor musunuz? "Arkadaşlar bizim alet yeteneksiz, arkada hiçbir hesap yapmıyoruz, bataryayı fazla koyduk ki buradan övünebilirsiniz" demek. Ben Apple Watch'ımın pilinin bittiğine hiç şahit olmadım. Pili azalınca yarım saat şarja koydum, yemek yedim tekrar taktım. Bana bunun zahmeti 10 adım gidip şarja takıp yarım saat sonra 10 adım tekrar bileğime takmak.. Bileğim hafiften nefes de alıyor bu sayede.

    Huawei saatler, Garmin, Suunto gibi sporcular içindir belki diyeceğim, o da değil. Nabız sensörü güvenilir mi en ufak bir bilgi yok. 15 tane spor destekliyor. İp atlayacağım mesela, ona göre bir antrenman uygulaması yok. Uygulama dükkanı zaten yok. Arayüz değiştirmek bile şanslıysanız yapabiliyorsunuz. Ormanda, dağda bayırda kalsan gerçekten Huawei saatin pusulasına (var mı bilmiyorum) güvenebilir misin...

    Burada abartılı reklamlar devreye giriyor. Akıllı saat kullanmamış, 1500tl bütçe ayırabilen insanları hedef aldılar. Onlara kızmıyorum. Sadece tecrübeleri yetersiz. Youtube'da akıllı saat incelemeyi bilen bir tane bile yayıncı yok. Herkes tipe bakıp alıyor. Aldıkları saat dediğiniz gibi AKILLI SAAT değil, AKILLI SAAT GÖRÜNÜMÜNDE BİR AKILLI BİLEKLİK sadece. Bileklik alıyorsun. Ama pili iyi gidiyor...




  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bende senin değiminle "akıllı saat " kullanan biri olarak yorum yapıyorum.

    Apple watch ve samsung active 1 serisini kullandığımı baştan tekrar belirteyim.

    Bahsettiğin o " vay be batarya ömrüne bak" dediğin küçümsediğin o detayla bu cihaz ön plana çıkıyor. Üstelik şuan piyasanın deyim yerindeyse " en karizmatik " saati. Başka daha iyisi var diyebiliyor musun ?

    saat hediyesi diyorsun Samsung da hediye saat vermedi mi ?

    Sen daha önce yazmış olduğum yorumu tekrar tekrar oku.

    Üstüne de su iç sonra tekrar oku.

    --------------

    active watch vs huawei gt 2

    Arkadaşlar Ekran Sürekli açıkken şarjı 1 gün bile dayanmıyor deniyor. Telefonu şarj ediyoruz yetmiyor her gün saati tak çıkar yapacağız bir de . Kesinlikle Huawei watch GT 2 alın derim. Bu saatin ne zaman şarjı 7 ila 15 gün dayanır o zaman tercih edersiniz.


    Bana göre eksiklikleri ;
    - Ekran sürekli açık modda 1 günü bile tamamlamıyor. - Huawei watch GT 2'de en az 9 gün ekran açıkken şarjı gidiyor.

    - Ekran kapalı ortalama 2 gün gidiyor . _ Bu da cihaz uyku takibi vs. yapması için gündüz şarj etmeniz gerekiyor. Huawei GT 2 ekan kapalı aod ) en az 13 gün gidiyor .

    Ekran akıcılık deniyor. Watch GT 2 yeni bir işletim sistemi olduğundan gelişmeye ve geliştirilmeye açık ve kişiyi rahatsız edecek bir gecikme söz konusu değil. 15 günlük kullanım olayı kesinlikle daha önemli. İnsanlar 10 yıl önceki gibi cihaz takılıyor işlem yapılamıyor falan zannediyor. Böyle birşey yok cihaz beklemede çok batarya yemesin diye kendi içersinde uyku moduna alıyor ve ilk tıklama da geç cevap veriyor. Eğer sürekli açık ekran kullanıyorsanız böyle bir sıkıntı da olmuyor.

    - samsgun acitve serisi diye geçiyor ve Huawei GT 2 gibi kolda şık durmuyor. Eğer spor dışında ben her ortamda kullanırım diyorsanız kesinlikle Active 2 Almayın . Huawei GT 2 classic modeli alın derim yada sport alın classic kayış sipariş edin.


    - Active serisinde kadran yükleme özelliği mevcut GT2 de şuan bunu harici yapabiliyorum ama bir çok kişi bu olay için betada olan yazılımın çıkmasını bekliyor. Yani cihaza kadran özelliği gelecek fakat illa da kadran yüklemek istiyorum şuan ben derseniz bunun yolları internette yazıyor.




    Özetle Ben neden Huawei GT 2 tercih ettim yazayım;


    1 - Herkesin olduğu gibi benimde birinci önceliğim şarj olayı. Abi ne böyle her gün telefonu şarj ediyoruz yatağın yanında şimdi de saati mi şarj edeceğim diyorsanız ------>>> Huawei GT 2
    2 - Günü geldiğinde spor Günü Geldiğine takım elbisenin yanında akıllı saat kullanırım diyorsanız ------->>>> Huawei GT 2
    3- Telefonum yanımda ama saatimden internete gireyim, youtube izleyeyim , oyun oynayayım diyorsanız ( saatten bunu yapabilmeniz için telefonun yanınızda olması lazım ) ----- >>>> Active 2
    4- Cihazda akıcılık olayı. ikisinide kullandım. Huawei cihaz uyku modundan çıktıkan sonra akıcı hale geliyor. Onun dışında akıcılık konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz . Rahatsız edici bir durum yok . Ama yağ gibi aksın derseniz ---->>> Active 2 Benim fikrimi sorarsanız Huawei de arayüzde bir gecikme rahatsız edici veya neden aldım ben bu cihazı dedirtecek bir durum yok yani açıkcası ben bu konuya neden takılıyorlar anlamıyorum.




    Samsung Active Serisini ne zaman tercih ederim ;


    Şarjı 1 hafta gider o zaman birinci tercihim kesinlikle Samsung serisi olur. İnanın bana daha önce de akıllı saat kullandım saati her gün telefon gibi şarj etmek , şarjı bitecek bitmeden şarj edeyim düşüncesine girmek artık çekeceğim bir şey değil.






    okuduysan bir su daha iç baştan bir daha oku.

    Sonra sevdiğin değer verdiğin akıllı saat dediğin saati kolundan pili bitse bile ayırma .


    -----------


    Biz saat diye alıyoruz adam akıllı bileklikle aynı görevi yapıyor diyor, biz yine saat aldık diyoruz adam akıllı saat görünümünde bir akıllı bileklik diyor.


    Biz bileklik aldık kardeşim sen apple watch bölümünde aldığın ve övdüğün müthiş ekosistemli aple fanboyluğunu orada yürüt.

    Hayır arkadaş vakitte buluyor sürekli karalamaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 25 Aralık 2019; 1:38:52 >




  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hem samsung galaxy active 2 hem de galaxy watch var. Gwa 2 saatim herşey açık şarjı 3 günü geçiyor. Galaxy watch ise herşey açık 5.gün akşama doğru bitiyor. Aod açık olmadan gwa 2 5.gün şarjı bitiyor galaxy watch ise 7.günde. Bir de bu saatler kablosuz şarj olabiliyor. Yanınızda ters şarj özellikli bir telefon varsa anında şarj edebilirsiniz. Veya kablosuz şarj ünitesi varsa yine şarj edebilirsiniz. Huawei watch gt 2 güzel saat. Görünüş olarak şık. Spor aktivite vs olarak yeterli. Ancak bir gwa 2 bir galaxy watch ya da apple watch series 5 değil. Aynı kategori değiller. Yani görüntü dışında onlarla kıyaslanırsa çok eksisi var. Kozmetik olarak iyi durması onu akıllı saat yapmaz aksine saat yapar. Yani bu özelliği onu almak için yeterli değil. Daha iyi görünümlü olan ve fiyatı 250TL olan bir çok saat vardır.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Hala ve ısrarla "Batarya ömrü" diyorsunuz. AKILLI SAATİNİZLE size saadet diliyorum

    Ve burayı okuyan arkadaşlara şunu diyorum:

    HUAWEI WATCH GT 2 AKILLI SAAT DEĞİL, AKILLI SAAT GÖRÜNÜMÜNDE BİR BİLEKLİKTİR. ONA GÖRE ALINIZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 25 Aralık 2019; 1:59:26 >
  • Gerçekten çok ilginç yorumlar var, yok rom şu kadar olacak, yok wifi olacak diye tarifler veriliyor hangi kaynağa hangi derecelendirmeye göre?
    Ingilizcesi olan 2019 un akıllı saatleri veya akıllı saat değerlendirme diye arasın karşına gelen sitelere bir baksın, hangi saatleri akıllı saat kategorisinde değerlendiriyorlar.

    Buradaki kullanicilarin tamamen subjektif değerlendirmesi ne bir saati akılsız yapar ne süper akıllı saat.

    Apple daha problemsiz vs yazılmış, kapalı sistemler ve aynı marka ürünler çok daha uyumlu ve sorunsuz çalışır zira kendilerine göre optimize edilir. Benim saatim ve telefonum Huawei ve sorunsuz çalışıyor ve tüm özelliklerine erisiyorum. Aynı şey Samsung içinde geçerli. Basit bir soru Apple telefonunuz olsa farklı bir akıllı saat kullanabilirsiniz, Apple saat almaya kalksanız elinizdeki Android telefon ile kullanabiliyor musunuz?

    Bu tartışmaların çıkış noktası zaten tam da cozumsuzlugun nedeni zira hayatlarında pazarlama (burada kullanıldığı anlamıyla kötü bir mali gazlama degil bilim olarak pazarlamadan bahsediyorum) diye bir kavram duyan arkadaşlar ne demek istedigimi anlar.
    Herhangi bir marka bir ürün çıkartmadan önce Pazar araştırması yapar, rekabeti anlar, müşteriyi ve beklentisini anlar ardından buna göre aksiyon alır. Nasıl alır, önce müşterileri beklentilere göre segmente eder, yani sadece saati göstersinden en uç yazılımları bile çalıştırsına kadar geniş spektrumu parçalara böler zira tüm spektrumun beklentisini karşılamak zaten mümkün değildir. Kimi fiyat hassastır, kimi pil, kimi sensör vs. sonrasında bu segmentlerden bir veya birkaçı seçilir ve ürün oraya konumlanir hatta ayırt edici birkaç özellik eklenip rakiplerden ayrıştırılır. Olayın mekaniği bilenler için gayet basit.

    Biz müşteriler ne yaparız, öncelik listemizi yazarız bunun karşılığına hangi ürün düşüyorsa onu alırız. Uzun pil ömrü, karma kullanım ve sensör kalitesini listeye yazanlar bu saati tercih etti, kolumdan YouTube seyredeyim, istediğim her appi indireyim ve wifi olsun diyenler etmedi. Edenler ve etmeyenler tamamen farklı beklentilerde olduğu için zaten bir ortak nokta bulunması olası değil.

    Son olarak konu başlığı akıllı saat karşılaştırma olmadığı ve belli bir modele ait olduğu için buraya saat sahibi olmayan veya almayı düşünmeyenler neden olumsuz ve manasız yorumlar yazar hiç anlamıyorum. +/- ne varsa yazılır ama bir hüküm vermeye gerek yok hükmü alacak veya almayacak kullanıcılar verecek zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 25 Aralık 2019; 11:49:11 >




  • Bir akıllı saat düşünün..
    Bildirimleri okuduğunuzda telefondan silinmeyen..
    Marketten arayüzü değiştirilmeyen..
    Gelen mesajlara sesle cevap yazdırılamayan..
    Telefondan navigasyon açtığınızda yönlendirmeleri bileğinize aktaramayan..

    Düşündünüz mü?
    Şimdi birde yine bunları yapamayan bir ton bileklik varken sırf saat gibi görünüyor diye bu saate neden bu kadar para verdim diye düşünün.
    Güzel görünen aksesuar olarak saat arıyorsanız bu paraya bir sürü saat alıp değişik değişik takardınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkys

    Bir akıllı saat düşünün..
    Bildirimleri okuduğunuzda telefondan silinmeyen..
    Marketten arayüzü değiştirilmeyen..
    Gelen mesajlara sesle cevap yazdırılamayan..
    Telefondan navigasyon açtığınızda yönlendirmeleri bileğinize aktaramayan..

    Düşündünüz mü?
    Şimdi birde yine bunları yapamayan bir ton bileklik varken sırf saat gibi görünüyor diye bu saate neden bu kadar para verdim diye düşünün.
    Güzel görünen aksesuar olarak saat arıyorsanız bu paraya bir sürü saat alıp değişik değişik takardınız
    Yanlış bilgi vermeyin lütfen, daha öncede yazdım ben Huawei telefon kullanıyorum mesajlar telefondan okunduğunda saatte siliniyor.

    App üzerinden yüzde yükleniyor ancak sayısı az, veya custom isterseniz şu an standart kullanım ile yukleyemiyorsunuz.




  • kdundar kullanıcısına yanıt
    Bilgi yanlış değil. Huawei kullanmayanlarda siliniyor mu??
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk günden beri IPG marka ekran koruyucu kullanıyorum. Var olduğunu bile unutuyorum ekrana bakarken. Ne kadar Gorilla Glass telefon, saat kullandıysam hepsi çizildi. Bunu çizmeye niyetim yok :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezarfenburak -- 25 Aralık 2019; 10:32:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkys

    Bilgi yanlış değil. Huawei kullanmayanlarda siliniyor mu??
    Tüm telefonları denediniz mi bu yargıya varmak için? Huawei hariç hiçbir marka modelden silinmiyor diyebilir misiniz?
  • Saat görünümlü bileklik zaten gt2
  • İki sorum var bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
    -Gelen bildirimler ekrana düşmüyor. Sadece menüye girip bildirimlere tıklayınca görebiliyorum. Bildirim geldiğinde ses veya titreşimle haberim olması için ne yapmam lazım?
    -Ekrana tıklayınca ekran uyansın istiyorum ama o da olmuyor. Var mı bir çözümü?
  • -Hava durumunda konum bilgisi görünmüyor nasıl getirebilirim.
    -En kolay yoldan custom face yüklemek için ne yapmam lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Şimdi biz akıllı saat konusunda nispeten tecrübeli insanlarız. Benim Apple Watch, Amazfit Bip, Mi Band 2, Samsung Galaxy Gear Sport ve Samsung Galaxy Watch Active 2 tecrübelerim var. Üzülerek söylüyorum, şuanda hiçbir akıllı olduğunu iddia eden saat bir apple watch değil. Gerek uyum olsun, gerek gecikmesizlik olsun Apple watch Dünya'nın en iyi akıllı saati. Kullandıklarım arasında ona en yakın tecrübeyi Galaxy Watch Active 2'de yaşadım.

    Gerçi her şey beklentiyle alakalı...

    Huawei saatler konusunda çekimser kalmakta çok haklıyım çünkü bu saatin birinci nesli insanları çıldırttı. Saat acayip takılıyordu, menüden menüye geçemiyordu, şarkı yüklenmiyordu, BT üzerinden şarkı kontrolü yoktu, telefon görüşmesi yoktu vs. Güncelleme verdiler 1-2 kere, sonrası fos. Üstüne Huawei 1. nesil saatini P20 Pro alana bedava verdi. Sahibinden sitesi o dönemde Huawei saatten geçilmiyordu.

    Şimdi ikinci nesli geldi. özellikleri beni gene tatmin etmedi ama Huawei kullanıcıları bir yönden vurmayı başardı. Neydi bu? BATARYA ÖMRÜ. Aman yarabbim. Devrim. Bu ne demek aslında biliyor musunuz? "Arkadaşlar bizim alet yeteneksiz, arkada hiçbir hesap yapmıyoruz, bataryayı fazla koyduk ki buradan övünebilirsiniz" demek. Ben Apple Watch'ımın pilinin bittiğine hiç şahit olmadım. Pili azalınca yarım saat şarja koydum, yemek yedim tekrar taktım. Bana bunun zahmeti 10 adım gidip şarja takıp yarım saat sonra 10 adım tekrar bileğime takmak.. Bileğim hafiften nefes de alıyor bu sayede.

    Huawei saatler, Garmin, Suunto gibi sporcular içindir belki diyeceğim, o da değil. Nabız sensörü güvenilir mi en ufak bir bilgi yok. 15 tane spor destekliyor. İp atlayacağım mesela, ona göre bir antrenman uygulaması yok. Uygulama dükkanı zaten yok. Arayüz değiştirmek bile şanslıysanız yapabiliyorsunuz. Ormanda, dağda bayırda kalsan gerçekten Huawei saatin pusulasına (var mı bilmiyorum) güvenebilir misin...

    Burada abartılı reklamlar devreye giriyor. Akıllı saat kullanmamış, 1500tl bütçe ayırabilen insanları hedef aldılar. Onlara kızmıyorum. Sadece tecrübeleri yetersiz. Youtube'da akıllı saat incelemeyi bilen bir tane bile yayıncı yok. Herkes tipe bakıp alıyor. Aldıkları saat dediğiniz gibi AKILLI SAAT değil, AKILLI SAAT GÖRÜNÜMÜNDE BİR AKILLI BİLEKLİK sadece. Bileklik alıyorsun. Ama pili iyi gidiyor...
    birader sen neyin kafasını yaşıyorsun. Ürünü almamışsın incelemeden gelip burada ahkam kesiyorsun. Önce saati incele pusula var mı bilmiyorum diyor? Ne günlere kaldık ya. Pistten bebeleri alalım lütfen.




  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.