Şimdi Ara

Disney'den şimdi de 'Müfettiş Gadget' filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Popüler animasyonlarını live action haline getirerek son yıllarda beyaz perdede inanılmaz başarılara imza atan Disney, yeni bir proje için yine hazırlıklara başladı. The Hollywood Reporter tarafından yapılan habere göre şirket, bir dönemler ülkemizde de bolca yayınlanan Inspector Gadget'ın (Müfettiş Gadget) live action filmini hazırlıyor.



    THR'de yer alan bilgilerde Disney'in Müfettiş Gadget filmi için ünlü film yapımcıları Dan Lin ve Jonathan Eirich ile anlaştığı belirtilmiş. Lin-Eirich ikilisi daha önce Aladdin filminin de yapımcılığını üstlenmişti. Geçtiğimiz mayıs ayında vizyona giren Aladdin, gişede 1 milyar doları geride bırakarak müthiş bir başarıya imza attı.



    Ayrıca Bkz.Disney+ için iki yeni Marvel dizisi daha: She-Hulk ve Moon Knight



    Müfettiş Gadget filminin senaryosu ise Mikey Day ve Streeter Seidell tarafından hazırlanıyor. Day-Seidell ikilisi şu anda ayrıca yeni bir Home Alone (Evde Tek Başına) filmi üzerinde de çalışıyor. Yeni Home Alone reboot filminin Disney Plus servisine özel olarak hazırlandığı belirtilmişti. 





    Müfettiş Gadget filminin de beyaz perde yerine direkt olarak Disney Plus üzerinden yayınlanma ihtimali var. Disney'in daha önce sinemada yayınladığı live action yapımlarına göre Müfettiş Gadget'ın popülerlik anlamında biraz daha mütevazı bir seri olduğu söylenebilir.  Müfettiş Gadget'ın 1999 yılında vizyona giren ilk live action filmi de gişede bekleneni veremişti.








  • Birbirinin aynısı Disney yapımlarından midem bulanıyor artık. Ne güzel Dc Joker diye bir başyapıt çıkartmışken Disney'in bundan örnek alıp farklı kitlelere de hitap etmesi lazım. 7-25 arası kitle daha nereye kadar aynı şeyleri izleyebilecek acaba?
  • Şu an streaming servisleri yüzünden aşırı bir içerik üretimi söz konusu. Malzeme arayıp duruyorlar.
  • Disneyin ona ihtiyacı yok. Zira Fox'u satın aldılar. *20th Century Fox ile yetişkinlere yönelik filmler yapmaya devam ederler. Disneyin tek başına yetişkinlere yönelik içerik çıkaracağını zannetmiyorum. Yıllardır çocuk ve genç kitleye yönelik içerikler çıkardılar bir anda bunun değişeceğini bazen de yetişkin filmi çıkaralım diyeceklerini sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 6 Ekim 2019; 15:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nooo

  • Her şeyin fazlası zarar. Muhtemelen böyle böyle her Fox Kids çizgi filminin live-action filmini göreceğiz.

  • Hangi yapımla bunu sağlayacaklar peki? Xmen diyorsan artık suyunun suyu çıktı, o kadar film içerisinde tek kaliteli yapım Logan'dı. Gerisi izlenmese de olur. Deadpool var, bunun kitlesi kısıtlı ve muhtemelen yapımına el atacak olursa yüzüne gözüne bulaştırır. Diğer Fox yapımlarının seri olacak çapı yok. Bir ihtimal Alien'a sağlam bir reboot yaparlar.
  • X-Men Marvel ile birleşecek. O yüzden eski ciddiyetini yakalayacağını sanmıyorum. Deadpool'a da dokunacaklarını sanmıyorum. Fakat ben Xmenden veya Aliendan bahsetmiyorum Fox sadece X-Men/Alien'dan oluşmuyor. Fox'un yakında çıkaracağı filmler için şuraya bakabilirsiniz:

    https://www.foxmovies.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 6 Ekim 2019; 15:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukken çizgi filmini çok izlerdim.

  • Beklenenler listesi güncellendi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.