Şimdi Ara

Paypal, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya olan desteğini çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Facebook'un uzun bir süredir yasal prosedürleri aşıp piyasaya sürmek istediği kripto para birimi Libra, destekçilerini kaybetmeye devam ediyor. Gelen son haberlere göre popüler ödeme sistemi PayPal da Libra'dan desteğini çekti.



    Ayrıca Bkz.Adobe Photoshop, Premiere Elements 2020 yeni yapay zeka araçlarıyla geliyor



    PayPal'ın endişeleri var



    Paypal, Libra'dan desteğini neden çektiği konusunda henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak şirket sözcüsünün The Verge'ye verdiği açıklamada şu cümleler yer alıyor: "Libra’nın isteklerini desteklemeye devam ediyoruz ve gelecekte birlikte çalışma yolunda diyalogu sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz. Facebook, PayPal'la uzun zamandır devam eden ve değerli bir stratejik ortaktı ve Facebook ile çeşitli alanlarda ortak olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz."





    Eğer Facebook'un sanal para birimi Libra ile ilgili gelişmeleri takip ediyorsanız, PayPal'ın bu projeden ayrılması size sürpriz olarak gelmemeli. Zira Libra'nın birçok destekçisi, kripto para birimlerinin yasa dışı faaliyetlerde de kullanılabileceği endişesiyle projeye olan desteklerini sonlandırmış durumdalar. PayPal'ın da aynı nedenlerden ötürü projeden uzak duracağını söylemek yanlış olmayacaktır.








  • Kripto paraya karşı ABD ve diğer ülkelerin içerisindeki bazı kurumların büyük baskıları var. Çoğu şirket boyun eğdiği için çekilmek zorunda kalıyor. Bitcoin'i de böyle oyuncağa çevirdiler, reel bir şey olması yavaşladı. Ama olacak; gelecek bu...

  • Dolar gidecek diye birileri korkuyor belki.

  • Paypal Türkiye pazarından çıkarken "Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir." yazmıştı sitesine kaç yıl oldu hala birşey yok. Bence asıl bu irdelenmesi gereken bi haber :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.