Şimdi Ara

Bilişim Hukuku- İp Adresi Çalınarak Kredi Kartı Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başıma gelen bir olaydan bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum. 23 Mayıs 2017 tarihinde hayatımda ismini dahi duymadığım, İstanbul'da yaşayan bir kişinin kredi kartından 4 kez üst üste olmak kaydıyla türk Telekom web üzerinden harcama yapılmış. Durumu gören kişi bankayla iletişime geçmiş ve sonucunda sikayette bulunmuş. Olayın sonucunda bu harcamanın yapıldığı ip adresi benim üzerime çıktı ve beni ifadeye çağırdılar. İddianamede yazılan ifadede harcamaların Bursa ilinde yapıldığı yazılmış fakat ben o dönemde Kırşehir de yaşıyordum. Konunun benimle asla alakası yok ama ip adresi incelemesinde nasıl ben çıktım bunu anlamış değilim. Yarın ifade vermeye gideceğim ama böyle bir durumla ilk defa karşılaştığım ve pek bilgi edinemedigim için sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Kablosuz modem'e sızma, zararlı yazılım kullanımı gibi farklı yöntemlerle modeminiz veya internete bağlı cihazınız üzerinden bağlantı yapılmış olabilir. IP sizinse durum ciddi, bir avukata danışmalısınız.
  • Bilişim Hukuku- İp Adresi Çalınarak Kredi Kartı Dolandırıcılığı
  • Geçmiş olsun. Üstte söylendiği gibi modeminize sızma gerçekleştirilmiştir büyük olasılıkla. Bulunduğunuz şehir ve bazı somut şeylere dayanarak bir savunma yapınız. Teknik olarak yeniden bilirkişi incelemesi talep ediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.