Şimdi Ara

Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ücretsiz olarak sunduğu önemli yapımları ile Xbox ve PC platformunda en beğenilen oyun abonelik sistemi haline gelen Xbox Game Pass Ultimate sürpriz bir adım daha atıyor. Artık pakete Spotify aboneliği de dahil edilecek.


    Avantajlı abonelik


    Xbox Game Pass Ultimate normalde PC ve konsollar için Xbox Live Gold ile Xbox Game Pass aboneliklerini bir araya getiriyor. Son yapılan sürpriz indirimlerle birlikte Xbox Live Gold aboneliği 30TL olmuştu. Xbox Game Pass konsol için 30TL, PC için 15TL fiyat etiketine sahipti. Hepsini barındıran Xbox Game Pass Ultimate ise 45TL olarak çok avantajlı bir şekilde sunuluyordu. Üstelik ilk iki ay 5.90TL indirimli fiyat geçerli.


    Ayrıca Bkz.Amazon Lojistik, KOBİ’lere destek için geliyor

    Yeni kampanya ile ilk kez Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine başvuracak olan kullanıcılara 6 aylık ücretsiz Spotify aboneliği de verilecek. Normalde yeni Spotify üyeleri için 3 aylık deneme süresi mevcuttu. 6 ayın sonunda ise standart abonelik ücretleri başlayacak.


    PC ve Xbox için 100’den fazla ücretsiz oyun sunan Xbox Game Pass Ultimate aboneliği Spotify takviyesi ile daha fazla ilgi göreceğe benziyor. Xbox üzerinde de Spotify kullanıldığı için kampanya avantajlı olacak.


     



  • 5.90 a güzel paket sıcak fırsat :D

  • Zaten Spotify 3 aylık premium veriyor hesap açsak sonra bunu alsak 6 ayda burdan verse 5.90'a 9 aylık üyelik baya sıcak firsat peki şimdi bende Xbox yok pcden alsam bunu 6 aylik Spotify üyeliği için 6 ay devam etmeme gerek varmi yoksa alir almaz maile falan kodmu yollaniyor?

    Edit: Şimdi baktım haber eksik sadece UK ve US mağazalarında gecerliymis ve Spotify Premium'a yeni olmak gerekiyormus. Yani 3 aylık olan denemeyi alinca bunu alamiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoonBoi -- 2 Ekim 2019; 17:48:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.