Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active2 için yeni yazılım güncellemesi yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saat modeli Galaxy Watch Active2 için en son yazılım güncellemesini yayınladı. Birkaç yenilik getiren bu güncelleme ile GPS özelliğinin hatalardan arındırıldığı, pil ölçerin doğruluğunun iyileştirildiği de belirtiliyor.
     

    Dokunmatik çerçeve varsayılan olarak etkinleştirildi

    Samsung Gear S2'den bu yana şirket giyilebilir cihazlarda bir UI özelliği olan ve dönen bir çerçeveye kullanmıyordu. Ancak Galaxy Watch Active2 ile bu özellik geri geldi ve son güncelleme ile birlikte de bu özelliğin varsayılan olarak etkinleştirildiği belirtiliyor.
    Güncelleme yaklaşık 14 MB'ın altında ve R820XXU1BSI9 / R820OXA1BSI9 yapı numarasına sahip. Eğer cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını merak ediyorsanız, ayarlar bölümündeki güncellemeler kısmından kontrol edebilirsiniz. Eğer buradan kontrol etmezseniz güncelleme işlemi belli bir süre sonra ekranınızda bildirim olarak belirecektir.
      







  • S3 Frontier kullaniyorum ONE UI ile arayuzu bariz akici oldu sanki yepyeni bir cihaz . Haberde ifade edilen donen cerceve yoktur ifadesi YALANDIR. Canli sahidi bizleriz :) ... Mekanik dondurme de var.

    Dokunmatik dondurme ile karistirilmasin varsayilan olmamasi haberde ...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    merhaba tizen 4.0.0.4 versiyonunda pil ömrü tam şarjdan sonra ne kadar dayanıyor? bende nedense bir şekilde bug a girdi ve güncellemeyi yapıp samsung uygulamalarınıda güncellerdikten sonra pil ömrü 6 saate kadar düştü 4.0.0.2 e downgrade yaptım düzeldi başkalarıda bu sorunu yaşadımı merak ediyorum

  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Genelde tam sarji bitene kadar kullanma aliskanligim yoktur. Gunluk sarja takarim boylece daha cabuk ve saglikli sarj etme yontemidir. Genel de bataryayi bitirip sarj etme pek bilimsel olarak tavsiye edilmez...

    Suanki mevcut teknoloji ile sarj etme hafizasi da vardir yani 2 defa %50 den sarj edilse bile batarya omru 1 defa tam sarj edilmis gibi olmaktadir.


    Yuklediginiz bir uygulama da etkiliyor olabilir.

    Wifi surekli acik mi ?

    GPS ozellikle acik mi ?


    Yani kendi adiniza iyi kotu bir yargiya varabilmek zordur...

    Ayrica herkesin kullanim aliskanligi parlaklik ayarlarinin nerede kaldigi gibi bircok etmenlere bagli olarak bataryas performansi genis bir skalada sizi yaniltabilir iyi veya kotu manada ...


    Sahsi gorusum : Arayuz yeni ONE UI ile saglam akici olmus! Kozmetiksel iyilestirmeler genelde hantallastirma beklenirken AKSiNE iyi manada BARiZ akici olmus bendeki kullanim aliskanliklarina gore eskiye gore kiyaslayinca ...
  • Almayı düşünüyorum, nasıl tevsiye edermisiniz? İncelemelere bakıyorum ama uzun süredir kullananlar varsa aramızda eksileri artıları nelerdir? Teknoloji mağazalarında daha teşire çıkmamış, hatta samsungun mağazalarında yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos işletim sistemi ile uyumlu bir cihaz mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım birşey var! Ben mi9 kullanıyorum..ama gt2 ye gelen güncelleme ile Huawei helta giremiyorum.benden güncelleme istiyor..ama güncellemeyi anladığım kadarıyla Huawei telefonlardan başkası yapmıyor.yardimci olurmusunuz.?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.