Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RID_ONE_54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.360
Cevap
117
Favori
541.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bulunduğum yerde en iyisi uydunet. karda bile yayın almak da cabası.
  • erennavas kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına jahreinden bahsediyorsun :D kim bilir kaç paralık server gibi koskocaman bişeyi var adını bilmiyorum bile.
    Ayrıca kaç defa aradığımı tahmin edemezsin. 1 sorunu 50 kere dile getirdim en sonunda diyorlar ki 7 iş günü çalışma yapıcaz. Bi diyorlar internet kesilecrk bir diyorlar sorun olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terracide -- 13 Ekim 2019; 0:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A varan E varan mbpsleri çok duyduğumuz için bir alt sınır garantisi verebiliyor musunuz ? Yani 35 mbpsye kadar demişsiniz ama günde 1 saniye 35 mbps gösterip geri kalan zamanda 1-2 mbps verebilirsiniz sanırım onu anlıyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terracide kullanıcısına yanıt
    Boş verin hocam pingi öyle idare edin gitsin 50 defa aramışsınız olmuyor demekki Olaya İyi tarafindan bakın En azindan ödedigimiz faturalarla jahrenine iyi bir bağlanti sağlayabilmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paket hızının en az %80 inini her iss karşılamak zorunda diye biliyorum ben. arkadaş tt 16 mbit kullanıyordu ne hikmet hiç bir şekilde 12 yi geçiremedik speedtest de (modeme 16 tam geliyordu) bir gün aradım bağırdım çağırdım yok allah yok dediler sıkıntı yok diyorlar, çağrıyı kapattım 16 olmuş speedtest :) 2 hafta sonra tekrar baktık yine aynı terane
  • türknet'e geçiş yapmak istiyordum ama araştırmalarım sonucu müşteri hizmetleri çok kötü olduğunu gördüm bu sorunu çözmeniz lazım sırf bu yüzden internet'i aktif kullanan kişiler geçmiyor türknet'e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 13 Ekim 2019; 2:45:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helll_599

    türknet'e geçiş yapmak istiyordum ama araştırmalarım sonucu müşteri hizmetleri çok kötü olduğunu gördüm bu sorunu çözmeniz lazım sırf bu yüzden internet'i aktif kullanan kişiler geçmiyor türknet'e
    türknet de bir müşteri hizmetleri destek verse canlı Türkiyede nekadar internet kullanıcısı varsa hepsi Türknete geçer.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik. Yurtiçinde aynı cs serverında işyerimdeki turknet 60 ping evdeki sol fiber 7 ping. Ama birde bağımsız kuruma sorayım belki 60 ping 7 pingden daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKİYE'NİN EN DÜŞÜK PING DEĞERLİ İNTERNETİ TURKNET mi yazmışlar, ben mi yanlış görüyorum? Arkadaş Türk Telekom'da iken ve Türknet VAE iken 50-60ms pingle bağlandığım Avrupa sunucularına şuan YAPA'da iken 85-90ms ping ile bağlanıyorum. Üstelik oyun moduna geçmeme rağmen ping değerleri farketmiyor. Kaç sefer destek kaydı açtığımı hatırlamıyorum. VAE altyapınızdan memnunsanız kesinlikle YAPA'ya geçmeyin derim. Farklı sağlayıcılarda da ping ve hız sorununuz yoksa Türknet'e geçip riske atmayın derim...
  • "Türkiye'nin en hızlı ve en düşük PING değerli interneti olduğu nPerf tarafından ispatlanan TurkNet'i, bir ay boyunca hiçbir risk olmadan denemek ister misiniz?"

    PING
    194 ms

    JITTER
    31

    İki gündür Türkiye ping değerim 200'ün altına zor iniyor :) Destek kaydı oluşturuyorsunuz ve sistem otomatik olarak size 24 saat içinde sorunu çözeceklerini, ve size bilgi vereceklerini söylüyorlar. Kesinlikle bu bir yalandır. Çünkü otomatik cevap veren sistemden sonra 2 gün bekliyorsunuz. 2 gün sonra size canlı müşteri temsilcisi cevap veriyor. Sorununuz ne olursa olsun canlı müşteri temsilciside otomatik hazır cevaplar veriyor; "kablolu bağlantı kurun. dns otomatik yapın" gibi cevaplar. Daha sonra bunlarla alakası olmadığını belirttiğiniz zaman bir 2 gün daha bekliyorsunuz cevap alabilmek için. Kısacası müşteri hizmetleri ile karşılıklı konuşabilmek için 4 gün bekliyorsunuz. O'da sorununuzu çözebilirse artık. Ben aylardır ping sorunu yaşıyordum, 6-7 ay boyunca diyelim...Son 1 aydır ne yaptılarsa artık biraz iyileşme oldu. Ama iki gündür nette online bir şey seyredemez duruma geldim. 20 tl fark verin gidin netspeed alın. Sonuçta hepsi telekomun altyapısını kullanıyor. Benimde artık sabrım taşmak üzere. Tam olarak 24 saat geçmesine rağmen bir cevap alamıyorum. Alsam bile o cevabın ne oldugunu biliyorum; kablolu bağlantı kurun. dns otomatik yapın. Bu türknetin son şansı. Sorunum kalıcı bir şekilde çözülmezse karşımda canlı müşteri temsilcisi olan netspeed e geçeceğim. Teşekkürler türknet herkesin bahsettiği gibi çok ilgili müşteri temsilciniz varmış.

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha! Başlığa bak lan. dirsekdelet skandalının yanında hiç kalır.
  • Ya milleti kandırmayın 3 farklı adreste sizin hizmetinizi kullandık 3 aile illallah ettik. Ben Kablonet türksat a diğerleri superonline a geçti de kafamız rahatladı. Siz tanımlı olan bi altyapı kapasitesi var müşteri sayınız artınca tüm hizmetler Pert oluyor doğru düzgün bi temsilcilik bile bulamıyoruz muhatap kargocu oluyor sonra kaliteli hizmet diyorsunuz ne hizmeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Cumartesi Türknet’e geçtim. Yarın sözleşmeyi kargolayacağım. Memnun kalmazsam iptal ettiririm artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    En düşük ping değerli*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oTToTTo



    En düşük ping değerli*
    Gel abi netspeed'e bende Türknet kullanıcısıydım şu ping yüzünden bıraktım sorun bendeymiş güya geç abi netspeed'e misss çıldırma hiç boşuna düzeltemiyorlar düzeltemedikleri gibi suçu sana atarlar :D biliyorum yaşadım.
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    TurkNet bu değerleri santralinden alabiliyor mu da en düşük ping değerlerini verecekmiş? Türk Telekom'un 20 milyonun üzerinde aboneyle girdiği testlere binlerce aboneyle girip daha iyi sonuç ortaya koymak gerçekten çok büyük başarıymış. Türk Telekom'un ortalamasını düşüren ne olduğu belirsiz altyapıları/çarpık binalarda oturan aboneleri çıkartalım, bakalım o zaman hangisi daha düşük ping verecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhabalar, YAPA santrallerimizin nerede olduğu bilgisinehttps://turk.net/blog/turknet/aktif-altyapi-yapa-donusumlerimiz-hizla-devam-ediyor/ web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
    Merhaba Manisa Salihlinin neyi eksik bizim basimiz kelmi
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlarda yüksek hız verdiler. Sonra hız düştu ve bir süre sonra internet gitti. Aradık durduk. Bi geldi bi gelmedi. En son kurtulduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.