Şimdi Ara

WORLD KART 175 TL PUAN FIRSATI GG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
15
Favori
40.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapı kredi 2 adet kampanya birleşimi ile 100 + 75 TL world puan kazanımı mümkün oluyor.

    1. kampanya beyaz eşya ankastre 2000 TL harcama 100 TL (sarıkız da geçerli) 1-31 ekim tarihleri
    2. Kampanya 1000 tl üzeri 75 TL puan (sarıkız vs hariç) 1-15 ekim tarihleri


    Bu durumda 2000 tl üzeri cep telefonu,tv,süpürge vs. vs. 175 tl kazanım sağlamaktadır.
    Sarıkız sadece 100 tl






    1. Kampanya Koşulları
    Kampanya tarihi

    • Kampanya 1 - 13 Ekim 2019 tarihleri arasında geçerlidir.



    Kampanyaya dahil sektör ve üye işyerleri

    • Mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve züccaciye sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.



    Kampanyaya dahil kartlar

    • Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar dahildir.



    Kampanyaya dahil harcamalar

    • Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir.

    • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

    • Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

    • Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.



    Kampanya katılım kanalları

    • Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.



    Kampanya faydası

    • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

    • Kampanya kapsamında yapılacak toplamda 2000 TL ve üzeri alışveriş için 100 TL Worldpuan kazanılacaktır.



    Puan yükleme ve geri alım tarihleri

    • Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 18 Ekim 2019 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 29 Ekim 2019’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 30 Ekim 2019'da geri alınacaktır.

    • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 18 Ekim 2019 tarihine kadar yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir. Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard’ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 29 Ekim 2019’dir. Kullanılmayan puanlar 30 Ekim 2019'da geri alınacaktır.



    World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılma detayları

    • Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

    • Kampanyaya World Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.



    Diğer Detaylar

    • Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

    • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

    • Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.

    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

    • Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.


    2. Kampanya Koşulları - Yapı Kredi WorldPuan Kampanyası (01 - 15 Ekim)
    Kampanyadan ne kadar Worldpuan kazanabilirim?
    01 - 15 Ekim 2019 tarihleri arasında, tek seferde yapacağınız 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişte 25 TL Worldpuan, tek seferde 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişte 50 TL Worldpuan kazanabilirsiniz.
    World Mobil uygulaması ile kampanyaya katılanlar ne kadar Worldpuan kazanabilir?
    World Mobil uygulamasından kampanyaya katılanlar, 1 - 15 Ekim 2019 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 500 TL-999,99 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 25 TL ile toplamda 50 TL Worldpuan, tek seferde yapacakları 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 25 TL, toplamda 75 TL Worldpuan kazanabilir.

    Kampanya kart bazında değil, banka müşterisi bazında olacaktır. Her müşteri bir kez kampanyadan yararlanacak olup World Mobil katılımıyla toplam ve en fazla 75 TL Worldpuan kazanma hakkına sahip olacaktır.
    Kampanyaya SMS ile katılım nasıl gerçekleşiyor?
    Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454'e göndermelidir.

    Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, ''AL'' yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını 8 haneli olacak şekilde SMS ile 4454'e göndermelidir.

    Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için GITTIGIDIYOR yazıp bir boşluk bırakarak, kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635'e göndermelidir.

    ÖNEMLİ: Kampanya katılım SMS gönderimi, alışveriş öncesi veya sonrasında yapılabilir.
    World Mobil uygulaması ile kampanyaya katılım nasıl gerçekleşiyor?
    World Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için "Kampanyalar" alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
    Kazanılan Worldpuanlar ne zaman verilecek, Worldpuanların son kullanma tarihi nedir?
    Kazanılan Worldpuan'lar 22 Ekim 2019 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir.

    Worldpuan'ların son kullanma tarihi 03 Kasım 2019'dur. Kullanılmayan Worldpuan'lar 04 Kasım 2019'da geri alınacaktır.
    Kampanyaya hangi kartlar dahildir?
    Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, debit kartları ile birlikte Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.

    Ancak; Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar ek 25 TL puan fırsatından yararlanamazlar.

    BKM Express'inize tanımlanmış yukarıda belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahildir.

    Sanal kartlar da kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.
    Kampanyaya hangi kartlar dahil değildir?
    Yapı Kredi bireysel banka kartları, ticari kredi kartları ve Anadolubank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler ile iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya hangi kategorilerde geçerli değildir?
    Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

    Aynı sepet içerisinde birden fazla ürün satın almanız durumunda, satın aldığınız ürünlerden biri geçerli olmayan kategoriler dahilse diğeri için de kampanyadan yararlanamazsınız.
    Sipariş iptali veya iade, Worldpuan kazanmamı engeller mi?
    İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır. Ödeme yapmanızın ardından siparişinizin iptal edilmesi veya ürün iadesi durumunda Worldpuan yüklemesi yapılmayacaktır.
    Diğer Koşullar
    Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
    Kampanya Yapı Kredi Bankası'nın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 500 TL - 999 TL arasındaki alışverişe World Mobil?den katılınması durumunda 50 TL, SMS ile katılınması durumunda 25 TL Worldpuan kazanılacaktır.
    Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri alışverişe World Mobil'den katılınması durumunda 75 TL, SMS ile katılınmasıdurumunda 50 TL Worldpuan kazanılacaktır.
    Sms ile kampanya katılımı olan kart hamilleri WORLD Mobil üzerinden kampanyaya katılım sağlayamayacaktır.
    Ek kartlar ile yapılacak harcamalardan kampanyaya dahil olup, puan yüklemeleri asıl karta yapılmaktadır.
    Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Nakit çekim, mail orderişlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
    Kampanyalar sadece World Üye İşyerlerinde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
    Yapı Kredi Bankası ve GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.
    Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
    Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde katılım hükümsüz kalacaktır.
    Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 2 Ekim 2019; 9:58:17 >







  • Teşekkürler de gg elektronik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg kampanya dışına çıkar sadece 75 yatar olacaklar net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaya dahil sektör ve üye işyerleri

    • Mobilya, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve züccaciye sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.

    Hocam gg elektronik geçmiyor mu nasıl olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisi zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada - mediamarkt - teknosa -vatan geçiyor ama gittigidiyor kampanya dışı denemeyin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, olma ihtimali var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sarıkızda bizzat kendim denedim 100tl geçerli her ne alırsanız alın 2000 tl 100 alırsınız tv, tel vs 175 tl kazandırır.
  • Uygulamada neden görünmüyor 2000/100 kampanyasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macnair kullanıcısına yanıt
    n11 de geçerli olur sanırım.
  • Amma cep telefonuymuş arkadaş yaa :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plutonium35

    Arkadaslar sarıkızda bizzat kendim denedim 100tl geçerli her ne alırsanız alın 2000 tl 100 alırsınız tv, tel vs 175 tl kazandırır.
    Nereden denediniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti gidiyor mobile üzerinden alım yaptım. 100 TL ok
    WORLD KART 175 TL PUAN FIRSATI GG

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plutonium35

    Gitti gidiyor mobile üzerinden alım yaptım. 100 TL ok
    ne aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.