Şimdi Ara

'Apple iphone cep telefonu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, devrimsel bir cep telefonu, dokunmatik geniş ekranlı bir iPod’u ve email, web tarayıcı, arama ve harita özellikleri bulunan yenilikçi Internet aygıtını küçük ve hafif bir el cihazında buluşturan iPhone’u duyurdu.

    iPhone, tamamen yeni, çoklu dokunmatik giriş yapılabilen geniş ekranlı kullanıcı ara yüzü, yenilikçi ve öncü yazılımıyla kullanıcıların iPhone’u parmakları ile kontrol etmelerine olanak sağlıyor. iPhone ayrıca daha önce hiç bir taşınabilir aygıtta görülmemiş yazılım gücü ve sofistikelik döneminin kapılarını açıyor. Böylelikle kullanıcıların cep telefonları ile neler yapabileceklerini yeniden tanımlıyor.

    Apple’ın CEO’su Steve Jobs, iPhone ile ilgili yaptığı açıklamada “iPhone diğer tüm cep telefonlarının beş yıl ötesinde olan devrimsel ve sihirli bir ürün. Hepimiz en gelişmiş işaret etme aygıtları olan parmaklarımız ile doğuyoruz ve iPhone bunları fareden beri en devrimsel kullanıcı ara yüzünü oluşturmak için kullanıyor.

    kaynak:http://www.apple.com.tr/tur/apple/hotnews/

    http://www.apple.com/iphone/

    http://www.youtube.com/watch?v=YgW7or1TuFk







  • BUNUN PİLİ DEĞİŞTİRİLEMİYORMUŞ YANİ BİTİNCE DİREK ÇÖPE HEM YAKINDA DÜŞÜNCE GÜCÜYLE İKONLARI HAREKET ETTİREBİLECEĞİMİZ TELEFONLAR ÇIKACAK . BEN WE DABULU 89000 İ BEKLİYORUM .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: estimate__

    BUNUN PİLİ DEĞİŞTİRİLEMİYORMUŞ YANİ BİTİNCE DİREK ÇÖPE HEM YAKINDA DÜŞÜNCE GÜCÜYLE İKONLARI HAREKET ETTİREBİLECEĞİMİZ TELEFONLAR ÇIKACAK . BEN WE DABULU 89000 İ BEKLİYORUM .


    pili bitince 100$ a yeni pil taktiracaksin..

    her sene 500$ a(mesela n73) yeni telefon almaktansa 100 dolar verip pil degistiririm.. hem bu telefon en az 2 sene gider bu teknolojiyle...
  • kımse arama yapmadan topıc acıyo helede SE bölumunde gercekten garıp
  • Arkadaşlar çok pardon açtığım topicin aynısı varmış, hani ben sizleri bir daha bilgi tazelemek amacı ile forumu tam anlamıyla araştırmadan açmış oldum bir kere...
    Forumu meşkul ettiğim için üzgünüm kusura bakmayın !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.