Şimdi Ara

Astra - Corolla - Cİvic Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konular her zaman açılıyor. Belki tekrardır konum ama eski konuların bir çoğunu okudum. Ama tekrar sizden fikir almak adına bu konuyu açma gereği duydum. Bendeki araç 2016 model benzinli düz vites astra j. Aracımı otomatik vitese geçme düşüncem olduğu içi değiştirme niyetindeyim. Şimdilik 3 aracı gözüme kestirdim. 1. si astra j sport+elegance paket 1.4t otomatik. Haliyle özellik olarak dolu bir araç. bulabilirsem 130bin Tl civarı bir fiyatı var sanırım. araç kasa olarak şuan kullandığım araç ile aynı olacak ama özellik olarak biraz daha dolu bir araç olacak. Diğer bir araç ise Corolla 1.6 otomatik dream paket düşünüyorum. Kredi kullanırsam mecburi flame olacak. BU araçta özellik olarak dolu görünüyor. Aracı test etme imkanım olmadı hiç. İç mekan nasıl kalite nasıldır bilmiyorum. Son olarakta makyajlı Civic 1.6 elegance eco otomatik. Bu aracında fiyatı ortalama 150 bin civarı sanırım. bunu alırsam kesinlikle bir miktar kredi kullanmam gerekecek. bu aracıda inceleme imkanım olmadı. Fiyat açısından en makul astra görünüyor. Corolla yada Civic alırsam minimum 20 bin Tl daha vermem gerekecek. Bu araçlar içinde hangisi daha mantıklı olur. kullanım açısından birbirine göre üstünlükleri ve olumsuz tarafları nelerdir. Bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim. Şİmdiden teşekkür ederim.



  • Ben astradan uzak dururdum aynı makyaja sahip aracı almak bence çok mantıklı değil hele şu ekonomide.
  • Araçta LPG düşünüyor musunuz?

    Astra'nın 1.4 turbo motor her ne kadar uyumlu olsa da LPG'de sorun çıkarabiliyor. Üstelik Astra eski kasa (Bence eski kasa daha güzel ama işte...)

    Yeni Corolla'da sunroof için, arka koltukta oturanların boyu uzunsa, boyun fıtığı eder diyorlardı. Eski kasasının diz mesafesi falan çok iyiydi. Yenisinde ilginç bir şekilde o da küçülmüş diyorlar.

    Bunlar hep duyumlarım. Araya sıkıştırıp gidipte bir test edemedim. Bu nedenle bence gidip bir test sürüşü yapsan aslında 130-150 bin TL. ödemeden önce oldukça verimli olur.

    Civic'e bütçeniz varsa alın gitsin. Yoksa Corolla her daim bu ülkede candır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.