Şimdi Ara

Yeni PlayStation İçin Yeni Killzone!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni PlayStation İçin Yeni Killzone!


    En büyük hayallerimden birisi.

    2. ve 3. oyunun multiplayer modlarına Kırmızı Taçlı Turnalar gibi, büyük bir zevkle saatlerimi gömmüştüm, vuruş hissinin ve düşmanı indirdiğimizdeki minik klik sesinin, hemen alışılmayan ama oynadıkça bağımlılık yaratan o gerçekçi oynanışının yeri bende her zaman ayrı olacaktır. Söylentilere bakılırsa Horizon: Zero Dawn ile FPS türünden TPS'a geçiş yapan Guerilla Games, bir devam oyunu düşünüyor. Kim bilir, belki bir de yeni ve daha da sağlam bir Killzone ile yeni jenerasyonda tekrar bizlere misafir olurlar.

    Peki siz, yeni bir Killzone'a hayır der miydiniz?

    Karışık Gifler:














  • Şuan boşuna heyecan yarattığın için seni kınıyorum kardeşim.

    O değil de killzone 2 bile gears 5 i katlar, yüzlerce saat oynamışlığım var. Efsanedir gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5'in de çıkış oyunu Kilzone olacak gibi geliyor bana. Benim de çok sevdiğim bir seridir. Umarım devam eder. Guerilla Games Horizon çıktığından beri sessiz. Bence Horizon yerine Killzone serisine devam etmeleri daha güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killzone 2 efsaneydi gerçekten. Online'ı da epey bir zevkliydi.
  • Belki yeni bir oyun daha gelir diye bekleyip duydum bu nesle ama olmadı, nasip yeni nesle ve gene çıkış oyunu olma ihtimali bir hayli yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni neslin ilerleyen zamanlarında belki gelir ama çıkış oyunu olarak geleceğini hiç sanmıyorum. Shadowfall iyi bir başarı elde etmemişti. Horizon ile çok daha fazla övgü aldılar genel oyun basınından. Çıkış oyunu olarak da onun devam oyununu göreceğiz çok büyük ihtimalle.
  • Kill Zone 2' nin o karanlık atmosferi oyuncuyu oyuna çok iyi çekiyordu.Mesela o dönemde heavy rainde öyleydi.Heavy rain i karanlık yağmurlu bir havada oynadıgımdan beri unutamıyorum yasattiklarini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın geçmişte neler konuşulumuş bir bakalım.

    2015'te Guerilla Games ile yapılan resmi Twitch yayınında, Killzone şu anda beklemede açıklaması yapılıyor.

    twitch.tv/guerilla

    2016'daki röportajlarda da genelde hep aynı cümleler kurulmuş: "Henüz çok erken".

    2017 yılında, Guerilla Games'in kurucu ortaklarından Hermen Hulst (Şu her E3'te sahneye çıkan dayı) ile yapılan bir röportajda, yeni IP fikrini Killzone 3'ün yapım aşamasından beri düşündüklerini, yeni Killzone için henüz çok erken olduğunu, Killzone evrenine hâlâ büyük bir sevgiyle ve tutkuyla yaklaştıklarından bahsetmiş.

    Tamamı Burada!

    2018'de çıkan bir habere göre, Guerilla Games, Killzone 2 Multiplayer haritalarının geliştirilmesinde rolü olan Simon Lrouche ve Rainbow Six: Siege Multiplayer modunda büyük bir rol oynayan Chris Lee ile henüz duyurulmamış bir proje için çalışmalara başlamış!

    Haber Burada!

    Zaten Killzone Shadow Fall'ı gerçekten isteyerek yapmadıkları belliydi, "yeni bir şeyler denemek" isteklerinin gittikçe güçlendiği belli oluyordu, daha renkli, daha canlı bir dünya yaratmak istiyorlardı. Shadow Fall bu isteklerini gösteren bir geçiş oyunu oldu. HZD ile de tamamen yeni bir döneme girildi ve değişim kaçınılmaz oldu. Yeni Killzone'un çıkış oyunu olacağını asla düşünmüyorum. Decima v2 ile yapılmış bir HZD 2 ihtimali bana daha yüksek geliyor. Ama gönül istiyor ki o karanlık, tok oynanışlı, adeta FPS türünün Gran Turismo'su olan eski Killzone'u yeni nesilde kanlı canlı tekrar görelim, düşük bir ihtimal olsa da yeni neslin ortalarına doğru bunun gerçekleşeceğine inanıyorum.




  • Gereksiz yere kaynak ve stüdyo israfı olacağı görüsündeyim. Zaten muhtemelen horizon 2 yapılıyordur şu sıralarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır demem. Seriyi severim, özellikle son oyunu çok bombaladılar ama harikaydı, ikinci oyun üçüncü oyun her biri çok güzeldi. Hikaye ön planda olan bir seri olduğu için çoğu kişinin pek hoşuna gitmiyor sanki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Multiplayer moduna ağırlık vererek yeni bir oyunla gelirlerse muhteşem olur. Killzone'nin ciddi bir kitlesi var. Buna ben de dahil
  • Killzone 2 ve 3 Remake ya da Remastered yapsınlar da özlem giderelim. Hem de böylece Shadow Fall rezaletini de unutturmuş olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu unutacağımı mı sandınız? İçime mi doğmuş nedir, ciddi ciddi bir gelişme sayılabilecek bir haber var bu konuyla ilgili.

    Official Playstation Magazine UK, Twitter üzerinden bir anket yapıyor, ankette PlayStation 5'te ilk günden itibaren oynamak istediğiniz oyun hangisi olurdu diye soruluyor. İşte sonuçlar:

    Horizon Zero Dawn 2 45%
    Last Of Us Part II Online 22%
    Killzone Online 10%
    Ghost of Tsushima 24%

    Hesap daha sonra kendi Tweetine cevap olarak kesin bir şey olmadığını da belirtmekten kaçınmıyor.

    Tweet için tıkla!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedysseus -- 4 Kasım 2019; 1:47:52 >




  • Bence de Horizon 2'yi yapıyorlardır.
  • Keşke gelse hatta resistance ın devamıda gelse ama horizon gibi 10 milyondan fazla satmış bir oyunun devamını yapmak varken killzone millzone uğraşmaz guerilla games, sony de japon firması olduğu için fps oyunlarını sallamıyor zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müko olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fall gibi olacaksa hiç uğraşmasınlar.
    Not: i'm Kill Zone Fan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gelir mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.