Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çamaşır makinemizin küçük olması ve fazla tüketim yapması nedeniyle çamaşır makinesi arayışı içindeyim. Eğer denk getirebilirsem 11.11 inidiriminde güzel bi f/p ürünü almak istiyorum ancak düşündüğüm ürünlerin arasında biraz fark var ve kararsızım. Ürünler şunlar:
    AEG LFX6G1454R
    Electrolüx 6F3146EB
    Profilo CMG140DTR
    Şimdi şunu diceksiniz eminim profilo bunların yanında çok düşük kalır ne alaka diye açıkçası bunu listeye koymamın sebebi AEG ve ELECTROLUX ün fiyatları eğer aradaki 600-700 liraya illa ki değer derseniz aeg ve electroyu da düşünebilirim. Ama daha önce hiç aeg ve electrolux kullanmadığım için ürünlerin servisi kalitesi vs bilgim yok sadece araştırarak bu ürünlere ulaşabildim. Daha vaktim var biliyorum ancak şimdiden ürüne karar verip ona göre bütçemi ayarlamak istiyorum. Size zahmet olmazsa özellikle bu ürünleri evlerinde kullanan arkadaşlardan yardım rice ediyorum.
    Not: Sakaryanın bi ilçesindeyim burada Aeg ve Electrolüx ün servisi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gvzgvz -- 28 Eylül 2019; 11:14:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 9103 yps. videodaki makineyi aldım.9kg ve oldukça memnunum. indirim ile 2800tl ye mal oldu.https://www.youtube.com/watch?v=mOuMx2XlAd4&feature=youtu.be
  • servis için aeg elektrolüx almayın.

    ben kullanıyorum resmen paranızla rezil olursunuz. ürünleri kaliteli olabilir ama hem parçası pahalı hem servisi vasat. anlatamam yaşanır. kimse yaşayarak tecrübe edinmesin
    bulaşık makinem elektrolüx,çamaşır makinem aeg 10kg lık. çamaşırdan memnunum
    ama markadan asla
  • Sakarya'da servisliği bulunmayan hiçbir markayı şahsen önermem.Çünkü aldığınızda ürün hatalı bozuk vs çıkmış olabilir.Bu durumda kimseye derdinizi anlatamazsınız.Cihazı aldığınızda elinize geçen garanti belgesini ibraz edemezseniz aldığınız sıfır ürünün pek bir faydası olmaz kanaatindeyim.
    Bu üç marka arasından benim önerim Profilo olurdu.Profilo her ne kadar bazı ürünlerinde diğer markalara nazaran geri de kalsa bir çok ürünü de bir o kadar kalitelidir.Son ürettiği cihazlardan bazıları da bunlara dahildir.Aynı zamanda Profilo Bosch ve Siemens servisleri ile ortak çalışır ve servis ağı oldukça geniştir.Servisi yönünden sıkıntı yaşamazsınız.
    Alacağınız ürünü güle güle kullanmanız dileğiyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.