Şimdi Ara

Motosiklet önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    2 yıl önce bir sene kadar CBF 150 kullandım satmak zorunda kaldım nakit ihtiyacım için, ondan önce de yıllarca scooter sürdüm. Fakat vitesli motor daha çok cezbetti beni, daha keyifli geldi. Bu yüzden 10.000 TL ye kadar vitesli motor ne önerirsiniz, max 100 km ye kadar 3-5 ayda bir belki şehir dışına gezmeye gidebilirim artçılı olarak bu yüzden artı konforu da çok kötü olmayan bir motor tavsiyesi verebilirseniz sevinirim. Sıfır model de olabilir çinli olur muhakkak fakat servis ağı geniş ve az kronik sorunlu bi model önerilerinize açığım. Dediğim gibi genel olarak az yakması,ucuz yedek parça,artçı konforu benim için yeterli,tek silindir olcaktır zaten titrer çok sorun değil öyle hız tutkunu bi insan değilim tın tın 80-90 bile bana yetiyor. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Az yaksın , sağlam olsun, durduk yere sıkıntı çıkarmasın, sevisi olsun dersen japon alman gerekir.
    Japonlar pahalı olduğu için sana tavsiyem pulsar 200ns dir. Hem az yakar, hem parçası ve servisi uygundur.
    Sakın çin malına girme, motordan soğursun.
  • Sağolun hocam öneriniz için değerlendireceğim,herhalde 10 liraya kadar 15-16 model 20.000 km ye kadar temiz bulunur 200 ns

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine cbf al. İkinci el bulursun. Çevremde 20 senedir kuryelik yapanlar cbf kullanan diğerlerini kullanmıyor. Ybr-cbf başkasını tanımazlar.
    Bajaj alırsan sorun yaşarsın. Çok övdüler gittik ikinci el temiz discover modelini aldık.
    Bir kere servis desen kendine hayrı yok, parça desen yetkili satıcıda ne ararsan yok. Bir kere bile gittiğimde eli dolu çıkmadım. İnternetten aldım durdum. Ben günlerce statör aradım.

    Konusunu açınca diyorlar ki discover dandikmiş pulsar modelleri iyiymiş. Hepsi aynı halt. Bir kere birçok parçası uyuyor.
    Parçaları ucuz değil.
    Adamlar hint standartlarına göre motorlar yapmış. 17 jantlı motorlar. O janta göre kalite lastik piyasada yok. Titreşim var. Bajaj böyle, hero böyle tvs firması da farklı değil.

    Çin malına laf edenler halt etmiş. Bende mondialin cuplarından var eski motorum hala satmadım. Neler yaptım dökülmedi. Parça bol ve ucuz. Gidiyorum parçasını satan şunu ver bunu ver adam yok demiyor. Alıp çıkıyorum hem de ucuz. Mondialin drift modelini alanlar benden çok daha iyi durumda. Çinliler en azından uluslararası standartlarda motor yapıyor.




  • 2 arkadaşım ns 200 sahibi onlar da bin pişman,forumlara da biraz baktım çok arızası olduğunu gördüm. Doğru cbf bi kere yolda bırakmadı beni en dik bayırları en kötü yolları bile stock lastiğiyle gittim,hayatımda gördüğüm en kötü fırtına ve en şiddetli yağmura sakar'da yakalandım marmaris muğla arası ölürüm sandım çünkü kask öyle ıslandı ki önümü göremedim,motoru rüzgar sağa sağa atarken ilerledim yine de tık demedi alet çok vefalı. Ama fiyatları uçmuş yani,kendim 2015 ini 2 sene önce 6200 e sattım şuan en az 9 liradır. O aradaki fark cbf için biraz fazla gibi geliyor hani o da uzun yol motoru olmaöasından kaynaklı,su soğutma bi makine olsa çok daha güzel olurdu ama parçaları bedava,motora 10.000 km bindim birtek yağ ve fren balatası değişti onlar da çok cüzi zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pLainLogic kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki parayla bence de alınacaklar ybr cbr ys 125 tarzı motorlar sorun çıkarmaz en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.