Şimdi Ara

Apple Car Play

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,

    Aracım için Borusan'dan satın almış olduğum connective drive hizmeti, hepimizin bildiği üzere sonlandırılmak zorunda kalındı.Oysa ücretli olarak kullandığım spotify programını, aracımın ekranından kontrol etmek, üstelik her parçanın albüm kapağını da görüntüleyebilmek benim için çok kıymetliydi.
    Hali-hazırda bluetooth üzerinden (kablosuz olarak), telefonumdaki spotify programında çalan parçayı, aracıma yansıtabiliyor, sesi aracımın hoparlöründen alabiliyorum.

    Bu kullanım şeklinde yaşadığım eksiklikler :
    -Android telefon kullandığımdan çalan parçanın albüm kapağı, araç ekranında görüntülenmiyor.
    -Connective Drive kullanıyor iken, araç ekranında görüntülenen Spotify programı kullanım menüsü epey detaylıydı, şimdi sadece bir parça sonrasına ve öncesine (bu sekme çalışmıyor.) götüren bir menü çıkıyor sadece..

    Bunca şeyi niye anlattım diye soracak olursanız eğer, aranızda apple car play uygulamasını aracına yaptırtan var mı, varsa eğer memnun mu ve eğer mümkünse her bir menünün içeriğini, yapabilirliklerini kısa bir videoya alabilir mi, aldığında bana (mail adresime) gönderebilir mi diye sormak istemiştim..
    Şimdiden teşekkür ederim..
    Not : Aracım 2017 eylül çıkışlı F20, küçük ekran, işletim sistemi de microsoftunki gibi, kare kare olan..







  • Selamlar,

    BMW HU'de Carplay için bir çok örnek video youtube'da var. Ama spotify,apple music, youtube vs. carplay'de gayet güzel çalışıyor, connected drive'ı aratmıyor.
    Carplay'de google map gayer rahat ama ben BMW'nin kendi navigasyonundan çok memnundum. Artık trafik bilgisi olmadığı için işe yaramıyor. Navigasyonda hem ekranı hem de kadranı kullanmak çok rahatlıktı.
    Keşke telefonun internetinden yararlanıp, trafik bilgisini vs. alabilseydi.
  • cyberfrs C kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim, apple car playiniz orijinal miydi yoksa siz sonradan mı taktırdınız?
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Orijinal, ama kullanımında fark olmaması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda f10 kasalara 4-5 bine carplay yapıolar ve sorunsuz çalışıyor nbt ekran var. En iyi yaptırmak ve connected drive saçmalığıyla uğraşmamamk. Bmw bütün kullanıcılarını rahatsız etti perişan etti. Ancak aliexpress den de getirtip kendisinz montaj yapabilirsiniz. Bu sefer 2 bin liraya mal olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.