Şimdi Ara

iOS 13.1 ve iPadOS çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple’ın 19 Eylül itibariyle indirmeye sunduğu iOS 13 sürümünün üzerinden 1 hafta geçmeden iOS 13.1 güncellemesi de indirmeye sunuldu. Güncellemenin ay sonunda dağıtılması bekleniyordu.

    iOS 13.1 ve iPadOS neler sunuyor?

    iOS 13.1 güncellemesinde dikkat çeken yenilikler ise IFTTT benzeri olarak gösterilen Automations within Shortcuts otonom fonksiyon özelliği, gittiğini yere tahmini varış süresinin arkadaşlarınızla paylaşılması, AirPods yeni ses bildirimi, yeni HomeKit ikonları şeklinde sıralanıyor.

    Ayrıca Bkz.8K destekli Xiaomi Mi TV Pro serisi duyuruldu

    iPadOS ise aslında iOS 13 sürümünün tabletlere uyarlanmış hali. Büyük ekranı daha iyi kullanan iPadOS sürümünde daha büyük ikonlar, daha iyi bölünmüş ekran ve çoklu görev yönetimi gibi özellikler yer alıyor.

     

    iOS 13.1 güncellemesinin neden erken yayınlandığı bilinmiyor ancak bu güncelleme daha önceden hazırlanmış ve iOS 13 sürümünde ortaya çıkan hataların yamalarını içermiyor. Apple’ın hızlı bir şekilde sonraki güncellemeye başlayarak hataları gidermek istediği tahmin ediliyor.

     







  • Hataların yamalarını içermiyor mu? Sürüm notlarına da mı bakmadınız bu haberi paylaşırken anlamadım. Güncelleme tonla hata yaması içeriyor, şu an gözle görülür bir hata kalmadığını bile söyleyebilirim. Kaldı ki sürüm notlarında giderilen tonla hatanın listesi zaten mevcut. Haberin bu kısmına cidden anlam veremedim.
  • 64 gb'lık cihaz'da 1 gb ekstra alan açıldı , eyw Apple
  • Akşam 7.40 gibi ipad'e guncelledim. Multitasking daha akici olmus ve daha islevsel. Baska da bir fark hissedemedim hakim bey. Ha birde ana ekran daha goze hos geliyor, sonunda widget bakmak icin bodruma inmek zorunda kalmiyoruz.

  • 13'e, bazı hatalar var dediler diye yükseltmeyip, dün akşam 13.1'i yükledim, bu sefer de wi-fi sorunu yaşıyor cihaz sanki. Normalde 1 saniyede yükleyeceği sayfaları wi-fi ile 10 saniyede yüklüyor. Henüz yükseltmeyen varsa beklesin bir sürüm daha derim. (iPhone X)

  • quote:

    iOS 13.1 güncellemesinin neden erken yayınlandığı bilinmiyor ancak bu güncelleme daha önceden hazırlanmış ve iOS 13 sürümünde ortaya çıkan hataların yamalarını içermiyor. Apple’ın hızlı bir şekilde sonraki güncellemeye başlayarak hataları gidermek istediği tahmin ediliyor.


    Hataların yamalarını içermiyor mu? Sürüm notlarına da mı bakmadınız bu haberi paylaşırken anlamadım. Güncelleme tonla hata yaması içeriyor, şu an gözle görülür bir hata kalmadığını bile söyleyebilirim. Kaldı ki sürüm notlarında giderilen tonla hatanın listesi zaten mevcut. Haberin bu kısmına cidden anlam veremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 25 Eylül 2019; 13:57:22 >
  • memojiler kalkıyormu emojilerin solunda onu haber edin
  • 13.1'in pil ömrü kötü gibi geldi bana. En iyi pil ömrünü iOS 13 Beta 6 veya 7'de almıştım. Telefon nerdeyse 3 gün dayanıyordu (normal kullanım yoğun değil)

    13.1'de dün akşam şarjı fulledim 1 tane telefon görüşmesi yaptım şuan şarjım %88'de beta 6 veya 7 de aynı durumda şarjım %98 lerde falan olurdu.

  • Adım adım tek Apple işlemtim sistemine ve Apple'ın tek işlemcisine.

  • Ben itunes üzerinden 6s güncellemek istedim ama 13 gösteriyor güncellemeyi , önce 13 yükleyip sonra mı 13.1 yüklüyor acaba.
  • blue7 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hem de ciddi miktarda fark var gibi betada ilen iPhone 7+ ile sabah 9dan akşam 22.30a kadar kullanım sonu %35-40 kalırdı şimdi saat 21.00 gibi %15 kalıyor bana çok saçma gelmişti telefonu sıfırlamayı düşünüyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.